Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Maccabi'' draud sankcijas

ULEB Eirolīgas spēlē Telavivā starp vietējo ''Maccabi'' un Viļņas ''Lietuvos rytas'' (82:87) vietējie ''fani'' nespēja savaldīt emocijas, tādēļ klubam draud sankcijas.

Eirolīgas spēles starp ''Maccabi'' un ''Lietuvos rytas'' laikā vietējie ''fani'' nespēja savaldīt emocijas. Mača otrajā daļā uz ''rytas'' rezervistu soliņa pusi kāds iekarsis skatītājs meta glāzi pilnu ar sulu, šādu ''dāvanu'' vēl noķert mēģināja Metjū Nīlsens, taču viņam tas neizdevās. Dzēriens izgāzās un aplēja ''Lietuvos rytas'' uzbrucēju, kā arī komandas treneri Aleksandru Trifunoviču un saspēles vadītāju Holisu Praisu. Taču tas vēl nebija viss - pēc kāda brīža Metjū Nīlsenam pa galvu trāpīja kāda ''fana'' mesta monēta.

Pēc spēles, kuru viesi no Lietuvas uzvarēja ar 87:82, tiesneši komisāram nodeva oficiālu paziņojumu par incidentu. Tuvākajā laikā ''Maccabi'' sagaida sankcijas.

Nepatīkamas sajūtas bija spiesti izbaudīt arī paši mača arbitri, kuriem skatītāji agresīvi draudēja. ''Pēc pirmās spēles daļas un pēc mača beigām, kad mēs gājām no laukuma, daži līdzjutēji mums agresīvi draudēja'' - runāja tiesneši.

Izmantotie resursi:
www.krepsinis.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-22 18:53, pirms 17 gadiem
piekrītu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-22 19:43, pirms 17 gadiem
Un Arēnā tā (pajumte, nojume) parādijās tieši pirms mača ar izraēļiem

     [+] [-]

, 2007-12-22 21:32, pirms 17 gadiem
LeBaron!, 2007-12-22 19:43
Un Arēnā tā (pajumte, nojume) parādijās tieši pirms mača ar izraēļiem
--------------------------------
zīmīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-23 00:25, pirms 17 gadiem
nē, lielāki agresori ir latvieši, atcerēsimies maču LV:CAN Rīgas PČ, kad čaklīši skatītāji meta laukumā visādus mēslus, vissliktāk, monētas. Dēļ tādiem sen jau ir vajadzība pēc tīkla vai tml.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja