Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Sācies NCAA "Marta trakums"

Sācies NCAA "Marta trakums"
Džeremijs Gūds
Foto: AP

Ar vienu spēli šonakt sācies ikgadējais NCAA basketbola čempionāta "Marta trakums" jeb izslēgšanas spēles. "Mount St. Mary's Mountaineers" ar 69:60 pārspēja "Coppin State Eagles" vienību.

Pirmais puslaiks aizritēja līdzīga cīņā, nevienai komandai neiegūstot vērā ņemamu pārsvaru (33:34), bet otrajā puslaikā veiksmīgāki bija "Mountaineers" un galarezultātā izcīnīja uzvaru ar 69:60. Otrajā kārtā viņi tiksies ar spēcīgo Ziemeļkarolīnas universitāti. Džeremijs Gūds bija rezultatīvākais spēlē, uzvarētāju labā gūstot 21 punktu. Viņš arī pēc spēles neslēpa prieku par iespēju spēlēt pret Ziemeļkarolīnas "Tar Heels", kas bāzējas viņa dzimtajā štatā: "Bērnībā iedomājos sevi spēlējam pret viņiem. Iespēju spēlēt pret viņiem man nozīmē daudz."

Spēli starp "Mountaineers" un "Eagles" šovakar pulksten 21:00 ierakstā rādīs NASN kanāls. Ceturtdien "Marta trakumā" būs pavisam 16 spēļu, un piecas no tām tiešraidē rādīs arī NASN (no 18:00 līdz 3:30).

Izmantotie resursi:
scores.espn.go.com: ESPN - Mount St. Mary's vs. Coppin State - Recap -...