Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

ViA triumfē "Augstskolu Sadraudzības kausā"

Andrejs Siliņš

ViA triumfē "Augstskolu Sadraudzības kausā"
Vidzemes Augstskolas komanda
Foto: basket.va.lv

Ar ļoti spraigu spēli par pirmo vietu "Augstskolu Sadraudzības kausā 2009" Valmierā mājinieki Vidzemes Augstskola (ViA) uzvarēja LSPA/Aloja komandu un izcīnīja uzvaru visā turnīrā nezaudējot nevienā spēlē.

Svētdienas pirmajā spēlē tikās REA un Rīdzene/Barons/Matejs komandas, kur abām bija labas izredzes pacīnīties par 2. vietu visā turnīrā. Tomēr neskatoties Matejs komandas lielo apņēmību izcīnīt uzvaru, REA pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu, neļaujot Matejs komandai cerēt uz panākumu, uzvarot ar 64:50.

Otrā spēlē izšķīrās liktenis par pirmo vietu. Tomēr priekšrocības bija ViA komandai, jo tā varēja atļauties zaudēt pat ar 6 punktiem, lai iegūtu Augstskolu sadraudzības kausu. Jau no paša sākuma spēle bija ļoti līdzīga un rezultatīva. Rezultāts auga ļoti līdzīgs un nevienai komandai neizdevās iegūt vairāk kā piecu punktu pārsvaru. Otrajā puslaikā ViA problēmas sāka sagādāt personīgo piezīmju nasta, tomēr pēdējā ceturtdaļā vietējo līdzjutēju atbalstīti, mājinieki ar ātru spēli pārņēma vadību un neatdeva to līdz spēles baigām. Pašās beigās gan LSPA/Aloja pie -3 izpildīja pēdējo metienu, tomēr tas mērķi nesasniedz, tādējādi Vidzemes Augstskola uzvarēja visās trīs spēlēs un pārliecinoši ieguva Augstskolu sadraudzības kausu. 2. vietu ar divām uzvarām izcīnīja REA komanda, bet trešo vietu ieguva LSPA/Aloja.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju komandu balsojumā tika atzīts ViA spēlētājs Jānis Kliesmets, kurš tikai par dažām balsīm apsteidza Juri Alpeusu un Ēriku Visocki.

Trīspunktu metienu konkursa pusfinālā ar lielisku rezultātu (23) finālā iekļuva Ēriks Visockis un arī Svens Niedrītis, kurš savāca 17 punktus. Finālā starp abiem Rīdzene/Barons/Matejs komandas biedriem atkal pārāks izrādījās Ēriks Visockis, kurš atkārtoja savu lielisko rezultātu - 23.

Par atbalstu sekmīgai turnīra norisei tiek izteikta pateicība Valmieras pilsētas pašvaldībai, Vidzemes Augstskolai, „Multiklubam", „RedBull" un Vidzemes Augstskolas studentu apvienībai.

Izmantotie resursi:
basket.va.lv

  -2 [+] [-]

, 2009-08-17 18:49, pirms 15 gadiem
jocīgi ka pašvaldība vēl var ko piepalīdzēt ,jo no lielā kluba viņi atteicās....

     [+] [-]

, 2009-08-17 18:59, pirms 15 gadiem
muris2008, 18:49, pirms 9 minūtēm, citēt
jocīgi ka pašvaldība vēl var ko piepalīdzēt ,jo no lielā kluba viņi atteicās....
=============
vaitad, vai esmu kaut ko palaidis garām

     [+] [-]

, 2009-08-17 20:02, pirms 15 gadiem
muris2008 rakstīja: jocīgi ka pašvaldība vēl var ko piepalīdzēt ,jo no lielā kluba viņi atteicās....
Atradis, ko salīdzināt. Klubu, kuram tika dota samērā liela naudas summa, un mazy turnīru, kuram pāris simtus varbūt iedeva.

     [+] [-]

, 2009-08-18 12:00, pirms 15 gadiem
kliesis MVP