Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Viljamss ticis cauri sveikā

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Atlantas "Hawks" centra spēlētājs Šeldons Viljamss aizvadītajā naktī, dodoties uz spēli pret Šarlotes ”Bobcats” iejaukts negadījumā.

Negadījumā ticis iejaukts Atlantas "Hawks" centrs Šeldons Viljamss, sestdienas vakarā dodoties uz "Hawks" spēļu arēnu. Basketbolistam piedraudot ar ieroci tika nozagta viņa automašīna.

Par laimi Viljamss ticis cauri bez miesas bojājumiem. Uz spēli "Hawks" basketbolists ieradies, bet ar nokavēšanos. Spēlē pret "Bobcats" centra spēlētājs iesaistījās tikai trešajā ceturtdaļā un uz laukuma pavadīja divas minūtes.

Viljamsu apzaga divas personas, kuras arī vēlāk tajā pašā vakarā tika aizturētas, braucot ar basketbolista automašīnu. Vainīgo vārdi netiek atklāti, bet viens no ļaundariem pašlaik atrodas slimnīcā, jo cietis pēc policijas suņa kodieniem.

Izmantotie resursi:
www.espn.com