Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Magloirs

''TAU Ceramica'' pagarina līgumu ar Singltonu

Vitorijas ''TAU Ceramica'' šodien paziņojuši, ka panākuši vienošanos par līguma pagarināšanu līdz 2008./09. gada sezonai ar 26 gadus veco amerikāņu uzbrucēju Džeimsu Singltonu.

Neskatoties uz to, ka Sigltons traumas dēļ izlaida sezonas sākumu, viņam tika piedāvāts pagarināt līgumu uz vēl vienu sezonu, un uzbrucējam vajadzēja tikai pāris dienas, lai pieņemtu šo piedāvājumu.

Sigltons guva nopietnu traumu Spānijas Superkausa fināla laikā septembrī un 11. oktobrī viņam tika veikta operācija, līdz ar ko viņam nācās izlaist ULEB Eirolīgas sezonas sākumu.

Gaidāms, ka uzbrucējs ierindā atgriezīsies tikai marta beigās.

Izmantotie resursi: www.eurobasket.com


, 2007-11-15 18:01, pirms 17 gadiem
Mja, cubrikam liigums bez real speeleeshanas, visu cienju.
, 2007-11-15 19:08, pirms 17 gadiem
tas nozīmē,ka ļoti vērtīgs spēlētājs,ceru,ka ASK viņu pārpirks (ironija)
, 2007-11-16 07:08, pirms 17 gadiem
Tik pat labi vvinu var parpirkt Gulbene!!!
Džamals Marejs pret Lebronu Džeimsu. Foto: AP/Scanpix
2

"Nuggets" un Marejs vienojas par jaunu līgumu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Denveras "Nuggets" un saspēles vadītājs Džamals Marejs panākuši vienošanos par jaunu līgumu, vēsta ESPN apskatnieks Adrians Vodžnarovskis.
Dešons Bērks. Foto: BC Šiauliai
6

Vēl pirms sezonas sākuma "Valmiera Glass/ViA" atsakās no Bērka pakalpojumiem

Latvijas basketbola komanda "Valmiera Glass/ViA" desmit dienas pirms savas sezonas pirmās oficiālās spēles šķīrusies no viena no starpsezonā piesaistītajiem viesspēlētājiem. Vidzemnieku rindās gatavoties sezonai neturpinās pērn Lietuvā uzspēlējušais Dešons Bērkss.
"VEF Rīga" basketbolisti Foto: "VEF Rīga"
8

Deiviss ar pēdējo sekunžu metienu atnes "VEF Rīga" komandai uzvaru pārbaudes mačā

Latvijas basketbola čempionvienība "VEF Rīga" sestdien, 7. septembrī ar 95:93 pārbaudes spēlē uzveica "Šauliai" vienību. Savukārt "Rīgas Zeļļi" pārbaudes mačā ar 86:92 atzina Gruzijas vienības "Kutiasi" pārākumu.