Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Meļņikam pirmā pārbaudes spēle

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Latvijas basketbolists Aleksandrs Meļņiks aizvadījis savu pirmo pārbaudes spēli, gatavojoties gaidāmajai sezonai, Atēnu ''Pagrati'' sastāvā. Meļņika kontā šajā mačā divi punkti.

215 centimetrus garais Meļņiks piedalījās mačā pret ''Doukas'' komandu, kura spēlē Grieķijas B līgā, kas ir pēc spēka trešā spēcīgākā valsts līga. ''Pagrati'' uzvarēja ar rezultātu 62:55, Meļņiks spēles protokolā atzīmējās ar diviem punktiem.

Jāpiezīmē, ka Meļņiks, spriežot pēc aizvadītajiem pārbaudes mačiem, nebūs komandas pamatcentrs, jo gan Kostas Maksairas (205cm), gan Kostas Cialass (207) ir izkarojuši visai stabilu vietu sastāvā, un to pierāda arī statistika. Maksairas trīs turnīra spēlēs vidēji ir atzīmējies ar 11,3 punktiem, Cialass komandas punktu bagāžu katrā spēlē papildina ar vidēji gūtiem 4,6 punktiem, kamēr latvietis laukumā izgājis tikai vienā spēlē, gūstot divus punktus.

Viens ir skaidrs - lai sezonas laikā nostiprinātos sastāvā un laukumā pavadītu vismaz piecas - desmit minūtes, Meļņikam būs nopietni jāpasvīst treniņos un jāpierāda sevi trenerim!

Izmantotie resursi:
www.pagratiao.gr
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

  +2 [+] [-]

, 2007-09-14 20:07, pirms 17 gadiem
Manuprāt tas ka viņš pārcēlās uz Grieķiju bija viņa un viņa vecāku lielākā kļūda... šeit viņš būtu kā zem palielināmā stikla, labāko speciālistu gādībā, jo kā ne kā jau no mazotnes ar viņu saistīja lielas cerības... Tur viņš bija un ir tikai viens no... viens no daudziem leģionāriem jeb svešais... un neviens ar viņu negrib ņemties (vismaz tā izskatās)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja