Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"CSKA" uzvar pārbaudes spēlē

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"CSKA" uzvar pārbaudes spēlē
Etore Mesina
Foto: Scanpix

Gatavojoties gaidāmajai sezonai, savu otro pārbaudes spēli Itālijā vakar aizvadīja ULEB Eirolīgas un Krievijas Superlīgas čempione Maskavas ''CSKA", kas ar rezultātu 71:57 pieveica Itālijas A sērijas jaunpienācēju Venēcijas ''Reyer''.

Jāpiezīmē, ka vakardienas mačā nepiedalījās Andrejs Voroncevičs un Ramūns Šiškausks, kuriem tika iedota brīvdiena. Pārējie ''CSKA'' spēlētāji bija kaujas gatavībā.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 13 punktiem bija Slovēnijas uzbrucējs Matjazs Smodišs, 12 punkti Erezamam Lorbekam, bet pa 10 punktiem guva Aleksejs Savrasenko un Tradžans Lengdons.

''Mūsu pretinieki bija agresīva komanda, kas tikai nesen saņēma tiesības nākamsezon spēlēt A sērijā. Mačs uzskatāmi parādīja, ka mums vēl jāuzlabo fiziskā sagatavotība - ''Reyer'' sezonai sāka gatavoties daudz agrāk, un to varēja redzēt. Arī mūsu tehniskais izpildījums nebija augstākajā līmenī. Uzvaru izcīnījām, tikai pateicoties talantīgākam sastāvam,'' pēc spēles teica ''CSKA'' galvenais treneris Etore Mesina.

Pārbaudes spēle basketbolā

''Reyer'' - ''CSKA'' 71:57 (17:22, 13:16, 21:16, 6:17).
''CSKA'': Smodišs 13, Lorbeks, 12, Savrasenko 10, Lengdons 10, Moriss 8, Holdens 5, Hrjapa 5, Ziziss 3, Keiru 2, Planiničs 1, Šveds, Kauns.

Izmantotie resursi:
cskabasket.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja