Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Četmens blogo

Četmens blogo
Mairs Četmens
Foto: bctriumph.ru

Bijušais basketbola kluba "Ventspils" amerikāņu aizsargs Mairs Četmens, kurš pašreiz pārstāv Ļubercu "Triumf", kopš marta beigām raksta blogu krievu portālam "sports.ru".

Savu pirmo bloga ierakstu Mairs Četmens veica marta beigās, bet jauni raksti parādās ik pēc 5-7 dienām. Četmens uzrakstījis, ka viņš citus blogus nelasa, bet Gilberta Arenasa blogu nba.com gan cenšas izlasīt. Pie datora viņam nepatīkot sēdēt ilgāk par 30-45 minūtēm, jo tad acis sākot sāpēt. Citos bloga ierakstos Četmens pastāstījis par to, ko dara vasarā, kad nav basketbola sezona.

Pēdējā blogā, kas rakstīts 7. aprīlī, Četmens stāsta par Dž. R. Holdenu, hobiju kolekcionēt džordana apavus un frizūrām. "Dž. R. man ir kā brālis. Pirmajās divās sezonās Eiropā, kuras es pavadīju Latvijā, komandas biedri man teica, ka es līdzinos spēlētājam, kas tagad spēlē "CSKA". Nezināju par ko viņi runā līdz redzēju viņu spēli un tiešām saskatīju līdzību mūsu spēles stilos," tā Četmens stāsta par savu līdzīgo spēles manieri ar Dž. R. Holdenu un arī atklāj, ka pirmajā savstarpējā tikšanās reizē basketbola laukumā viņu pārsteigusi Holdena labā aizsardzība.

Maira Četmena blogs angļu (oriģinālais blogs) un krievu valodā (tulkojums)

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 13:29, pirms 17 gadiem
Eh...kur tie laiki kad vins kapaja BKV sastava

  -1 [+] [-]

, 2008-04-11 13:30, pirms 17 gadiem
nebūtu slikti ja varētu atkal spēlēt bkv