Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Nesterovičs nomaina Barnjānī

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Toronto ''Raptors'' galvenais treneris Sems Mičels ieviesis korekcijas kluba pamatsastāvā. Turpmāk Andrea Barnjānī (attēlā) vietā komandas pamatsastāvā dosies slovēnis Rašo Nesterovičs.

''Šīm sastāva korekcijām nav nekādas saistības ar Andrea sniegumu. Tā nav kaut kāda viņa kļūda. Vienkārši es cenšos izdabūt no spēlētājiem visu, ko vien varu,'' sacīja Mičels.

''Rašo aizvadīja lielisku treniņnometni, labi spēlēja pirmssezonas pārbaudes spēlēs. Šķiet, ka iesaistīšanās spēlē no soliņa viņam kā veterānam ir visai grūti. Andrea turpinās spēlēt savas 30 minūtes mačā. Mums viņš ir vajadzīgs!'' turpina Mičels.

Aizvadītajās spēlēs itālis Barnjānī vidēji mačā atzīmējies ar 14,2 punktiem un sešām bumbām zem groziem, kamēr Nesterovičs komandai palīdzējis ar 2,4 punktiem un 2,8 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
www.torontostar.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-11-09 18:46, pirms 17 gadiem
pagajuso gadu jau Nesterovic speleja pamataa..