Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas fināls jau šovakar

Eirolīgas fināls jau šovakar
Foto: AP

Šovakar Parīzē tiks pielikts punkts ULEB Eirolīgas 2009./2010. gada sezonai, kad finālspēlē savā starpā tiksies Barselonas "Regal Barcelona" un Pireju "Olympiacos". Spēles sākums gaidāms 22:00 pēc Latvijas laika.

Piektdien tika aizvadīti pusfināli, kuros uzvarētājs noskaidrojās saspringtās spēlēs. Barselona tikās ar Maskavas CSKA, un lai arī galarezultātā Spānijas klubam bija desmit punktu pārsvsars (64:54), visu spēli noritēja samērā līdzīga cīņa. Savukārt dienas otrajā spēlē "Olympiacos" tikai pagarinājumā spēja uzvarēt Belgradas "Partizan" – 83:80.

Pirms spēles abu klubu galvenie treneri paslavēja savus pretiniekus, norādot to stiprās puses. Par favorītiem šajā spēlē tiek uzskatīti Barselonas basketbolisti, kas šosezon tiešām demonstrējuši fantastisku sniegumu un plāno to darīt arī šovakar. Savukārt "Olympiacos" mēģinās pierādīt pretējo un ievirzīt spēles ritējumu savā labā.

Pēdējo reizi par Eirolīgas čempioniem Barselona kļuva 2003. gadā, bet "Olympiacos" senāk – 1997. gadā, kad finālā tieši pārspēja Barselonas klubu. Abi klubi savā pastāvēšanas vēsturē tikušies 12 reizes un astoņas no tām pārāki bija Barselonas basketbolisti. Interesanti, ka abas komandas tikās arī pagājušā gada Eirolīgas "Final Four", kad spēlē par 3. vietu pārāks bija Barselonas klubs.

Trīs stundas pirms finālspēles laukumā dosies arī pusfinālu neveiksminieki, kas savā starpā noskaidros trešo spēcīgāko komandu Eiropas klubu basketbolā. Saprotams, ka pēc zaudējumiem pusfinālā spēlētāji ir emocionāli nomākti, kas var izpausties sliktākā sniegumā. Tomēr šī pāra favorīti Maskavas CSKA neplāno vienkārši atsist numuru. “Spēlēsim nopietnu spēli un mēģināsim parādīt savu labāko sniegumu. Esam gatavojušies spēlēt divas spēles trīs dienās un tagad domājam tikai par šo spēli,” tā CSKA galvenais treneris Jevgēņijs Pašutins. Jāpiebilst, ka spēli par 3. vietu tiesās Latvijas pārstāvis Oļegs Latiševs.

Spēle par 3. vietu sāksies pulksten 19:00, bet finālspēle gaidāma pulksten 22:00. Abas spēles tiešraidē translēs arī Viasat Sport Baltic.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

  +9 [+] [-]

, 2010-05-09 17:19, pirms 14 gadiem
''Jāpiebilst, ka spēli par 3. vietu tiesās Latvijas pārstāvis Oļegs Latiševs.''

Apsveicu!
Kur Adomaitis?

     [+] [-]

, 2010-05-09 18:16, pirms 14 gadiem
Labākais basketbols pasaulē
PAR Latiševu pavērojiet viņa izturēšanos šodiem un kad tiesās latvijā
Un to ko viņš pateica Adomaitim ir pāri visam Adomaitis tomēr ir cienījams vecis

  +3 [+] [-]

, 2010-05-09 18:21, pirms 14 gadiem
Kads var iemest linku kur daudz maz kvalitatīvi vares redzēt speli onlain?

     [+] [-]

, 2010-05-09 19:11, pirms 14 gadiem
Q rakstīja: Kads var iemest linku kur daudz maz kvalitatīvi vares redzēt speli onlain?
tas būtu labi.
atdhe.net nerāda eirolīgu laikam

     [+] [-]

, 2010-05-09 19:31, pirms 14 gadiem
atdhe rāda!