Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Greindžeram un Frajam spēles diskvalifikācija

Greindžeram un Frajam spēles diskvalifikācija
Denijs Greindžers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) piešķīrusi vienas spēles diskvalifikāciju Indiānas "Pacers" uzbrucējam Denijam Greindžeram un Fīniksas "Suns" centram Čeningam Frajam par saķeršanos un grūstīšanos sestdienas spēlē.

Abiem spēlētājiem ies zudumā arī naudas summas, kas viņiem būtu paredzētas par vienu aizvadīto spēli. Frajs sodīts par sitienu Greindžeram, savukārt Greindžers sodīts par grūstīšanos ar Fraju. "Neesmu liels fans par šīs lietas publiskošanos. Tā vienkārši ir saķeršanās, kas notika. Emocijas nāca ārā," sacīja Frajs. "Šī visa uzmanība ir negatīvais visam labajam, ko esam paveikuši. Vēl palikušas 17 spēles un mums jau ir 40 uzvaras, kas pārsniedz daudzu prognozēto. Ceru, ka mūs turpinās atbalstīt un viens mazs incidents nesabojās visu."

Sodu saņēmis arī "Pacers" saspēles vadītājs Ērls Vatsons, kuram būs jāšķiras no 30 000 ASV dolāru, bet pa 25 000 noskaitīs no "Pacers" centra Roja Hiberta un "Suns" aizsarga Džeisona Ričardsona. Šis incidents notika, kad spēles trešajā ceturtdaļā bija palikušas 46,7 sekundes. "Suns" spēlē guva uzvaru ar 113:105.

Frajs izlaidīs piektdienas spēli pret Losandželosas "Lakers", bet Greindžers nespēlēs šīsnakts spēlē pret Filadelfijas "76ers".

  -1 [+] [-]

, 2010-03-09 23:25, pirms 15 gadiem
Greindžers baigais kauslis

  +2 [+] [-]

, 2010-03-09 23:28, pirms 15 gadiem
Nekas traks tur nebija zeeniem gribeejaas asi parunaat, bet pat to neļaava!