Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Brazis: "Romanovs iejaucās trenera darbā"

Brazis: "Romanovs iejaucās trenera darbā"
Aļģirds Brazis
Foto: basketnews.lt

Lietuvas basketbola kluba Kauņas "Žalgira" bijušais sporta direktors Aļģirds Brazis pēc atlaišanas no darba komentējis situāciju komandā un norādījis uz lielo ietekmi no īpašnieka Vladimira Romanova.

Pirmdien no "Žalgira" tika atlaists galvenais treneris Ramūns Butauts un sporta direktors Aļģirds Brazis. Pēc palikšanas bez darba komentārus par aizvadīto laiku "Žalgirī" sniedza Brazis. "Bija vairākas interesantas lietas, par kuru eksistenci nemaz nevarēju iedomāties. Tāpat Butauts bija pārsteigts par to, kur viņš bija iesaistījies. To visu ir pat grūti izskaidrot. Tas nonāca pat tādā līmenī, kad īpašnieks pavēlēja veikt spēlētāju maiņas un norādīja, kurš šodien spēlēs, bet kurš - nē. Tādas lietas nekad neesmu redzējis savā dzīvē," sacīja Brazis, kurš vēl pagājušajā sezonā bija Krievijas kluba Krasnojarskas "Enisey" galvenais treneris.

"Atceros, kad mums bija trīs ļoti labas nedēļas. Kad Romanovs pieņēma amatā Butautu, viņš devās slēpot uz trīs nedēļām. Šis bija fantastisks laiks, neviens netraucēja un nestājās ceļā, uzvarējām visu - turkus Eirolīgā, bija veiksmīgs VTB līgas "Final Four", pēc kura viņš atgriezās. Tad sākās visi interesantie notikumi, par kuriem tagad runājam. Sākās lielais kritums," tā Brazis.

"Romanovs sāka bieži apmeklēt komandas treniņus. Viņš vienmēr bija vakara treniņos, vērojot visu ļoti sīki. Viņš sāka iejaukties, ko viņš nebija darījis pie iepriekšējā trenera Gintara Krapika. Tas viss sākās līdz ar Butauta atnākšanu," minēja bijušais "Žalgira" sporta direktors. Pēc viņa vārdiem, sestdien piedzīvotais zaudējums Viļņas "Perlas" bija vistīrākais pierādījums notiekošajam. "Ramūns mainīja spēlētājus ļoti neveikli. Jautāju viņam kas notiek un viņš atbildēja, ka "man ir parādīts kā komandai jāspēlē, shēmas, pēc kurām spēlētājiem jāsaņem līdzīgs spēles laiks. Tas ir piemērs, kāpēc tik zaudēts "Perlas". Un kurš par to ir vainīgs? Protams, treneris un menedžeris," atklāts bija Brazis.

"Ar šādu politiku redzu klubam tumšu nākotni. Nākamais solis būs Dariusu Maskoliūna ("Žalgira" pagaidu galvenais treneris - aut.) atlaišanam. Pēc tam viss kļūs tikai interesantāks," prognozē Brazis. "Viņi varbūt atradīs idiotu šodien. Normāls un inteliģents cilvēks neieņems šo pozīciju."

Izmantotie resursi:
lithuaniabasketball.com


, 2010-02-09 22:36, pirms 14 gadiem
leiši arī mazgā vešu!
, 2010-02-09 22:37, pirms 14 gadiem
Obanāā - pat leišos sācies TAGAD VAI NEKAD... užas...
, 2010-02-09 23:04, pirms 14 gadiem
TOTOLIZATORS TUR IR IESAISTITS
, 2010-02-10 02:28, pirms 14 gadiem
Domāju, ka tie, kas uzlika toķiā uz Perlas - labu kāpostu izcēla... Vismaz kāds Žalgirī uzvārījās!
, 2010-02-10 08:42, pirms 14 gadiem
Totalizātors? Maz ticams. Keksi , kas ar to nodarbojas , tomēr nav ar pirkstu taisīti. Lielu summu uz perlas uzliktu, pamanītu uzreiz. Cita lieta, ka zinot Butautu, tad spēlētāju soliņa tālākais gals spēlē tika iesaistīts maz(slinkums statistiku meklēt).Mironovs patiesībā komandai labu gribēdams, lika lai pret pastarīšiem spēlē visi .Faktiski eirolīgas komandai arī šādā situācijā problēmu nevajadzētu būt, bet bija.Vispār no malas grūti pateikt kam taisnība. Visdrīzākais kaut kur pa vidu. Hozjain barin-saimnieks pavēlnieks(apm. tulk.), viņa piķis, viņam tiesības rīkoties. Bez Mironova Žalgirim jau šosezon būtu skuju taka.
, 2010-02-10 10:45, pirms 14 gadiem
..nekāds pārsteigums tas nav - līdzīgi komentāri dzirdēti arī no Romanovam piederošā skotu futbola kluba Hearts pārstāvju puses;
Romanovs iegulda savu naudiņu un pārāk daudz vēlas kontrolēt klubā notiekošos procesus, tikai nespēj apjēgt, ka viņš ir biznesmenis nevis treneris...
, 2010-02-10 11:08, pirms 14 gadiem
johnnis rakstīja: Totalizātors? Maz ticams. Keksi , kas ar to nodarbojas , tomēr nav ar pirkstu taisīti. Lielu summu uz perlas uzliktu, pamanītu uzreiz. Cita lieta, ka zinot Butautu, tad spēlētāju soliņa tālākais gals spēlē tika iesaistīts maz(slinkums statistiku meklēt).Mironovs patiesībā komandai labu gribēdams, lika lai pret pastarīšiem spēlē visi .Faktiski eirolīgas komandai arī šādā situācijā problēmu nevajadzētu būt, bet bija.Vispār no malas grūti pateikt kam taisnība. Visdrīzākais kaut kur pa vidu. Hozjain barin-saimnieks pavēlnieks(apm. tulk.), viņa piķis, viņam tiesības rīkoties. Bez Mironova Žalgirim jau šosezon būtu skuju taka.
Mironovs? wtf ???? Moš Romanovs, ne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
29

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
11

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Arnaldo Toro (#12) aizsardzībā pret Kamaku Hepu. Foto: Andris Grīnbergs
39

"Melnā nāve" nopļauj Klusā okeāna trio un tuvojas Latvijas titulam

VEF basketbolisti svētdien, 19. maijā, izbraukuma spēlē Rīgas arēnā uzvarēja "Rīgas Zeļļus" ar 90:79, Latvijas finālsērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 3-1. Piektā spēle 22. maijā plkst. 20:00 "Rimi" OC.