Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Nene nepalīdzēs Brazīlijai

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Nene nepalīdzēs Brazīlijai
Nene cīņā ar Andri Biedriņu.
Foto: AP

Viens no Brazīlijas vīriešu basketbola valstsvienības līderiem Denveras ''Nuggets'' centra spēlētājs Nene Hilario nespēs palīdzēt savai izlasei gaidāmajā Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas jūlijā notiks Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

"Nuggets'' vienības ārsts piektdien aizsūtīja vēsturi Brazīlijas basketbola federācijai, kurā teikts, ka Nene diemžēl nevarēs pārstāvēt savas valsts izlasi, jo viņam nepieciešams ilgāks laika periods, lai atkoptos no šogad veiktās vēža operācijas un no citiem gūtajiem savainojumiem.

"Šī man bija ļoti sarežģīta sezona,'' atzīst basketbolists, ''tā mani nogurdināja ne tikai fiziski, bet arī garīgi. Tā no manis paņēma ļoti daudz emociju.''

Jau iepriekš bija zināms, ka Brazīlijas izlasei Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā nevarēs palīdzēt Klīvlendas ''Cavaliers'' spēka uzbrucējs Andersons Varežao. Zīmīgi, ka Brazīlija nav kvalificējusies Olimpiādes basketbola turnīram kopš 1996. gada.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  -1 [+] [-]

, 2008-06-08 21:37, pirms 16 gadiem
Nene...vards izsaka visu.