Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

NBA atzīst tiesnešu kļūdu

NBA atzīst tiesnešu kļūdu
Kevins Durents
Foto: AP

Nacionālā Basketbola asociācija (NBA) atzinusi kļūdu, ko otrdienas spēlē starp Jūtas "Jazz" un Oklahomsitijas "Thunder" pieļāva tiesneši, kas tieši ietekmēja spēles iznākumu.

Otrdienas spēlē, kurā "Jazz" savā laukumā uzņēma "Thunder" viss izšķīrās pagarinājuma pēdējās sekundēs. Pēdējais metiens piederēja viesiem no Oklahomsitijas un tas tika uzticēts komandas līderim Kevinam Durentam, kurš izpildīja trīspunktnieku. Tas nesasniedza mērķi, taču pamatoti tiek uzskatīts, ka pretinieku spēlētājs Sīdžejs Mailss pret viņu izdarīja noteikumu pārkāpumu, uzsitot Durentam pa rokām.

Saprotams, ka "Thunder" klubs bija ļoti neapmierināts ar notikušo, jo spēle beidzās ar "Jazz" uzvaru (140:139), taču iznākums vairs nevar mainīties. Tiesneši spēles pēdējās sekundēs izvēlējās nefiksēt noteikumu pārkāpumu, taču tagad NBA vadība izplatījusi paziņojumu, kurā norādīts par soģu kļūdu. Proti, pēc NBA domām tiesnešiem tomēr vajadzēja nosvilpt sodu pret Mailsu un ļaut Durentam panākt savas komandas uzvaru no soda metienu līnijas.

"Thunder" spēlētāju viedoklis ir tāds, ka vairs neko nevar mainīt, taču zaudējums ir sāpīgs. Uzvara netiks iedota, tāpēc jāsadzīvo ar piedzīvoto zaudējumu. "Ir labi, ka viņi atzīst kļūdu, taču tas tomēr ir zaudējums. Tas mūs padarīs tikai stiprākus," sacīja Durents.

Jazz - Thunder spēles pēdējā epizode

Izmantotie resursi:
newsok.com

  -1 [+] [-]

, 2010-04-08 15:34, pirms 15 gadiem
Beidzot arii NBA vadiiba kritizee tiesneshus cik tad var! Prieks par to, lai tiesneshi nepaliek tik leciigi vajadzeeja veel naudas sodu uzlikt!

     [+] [-]

, 2010-04-08 18:41, pirms 15 gadiem
Nu kur tad tiesnešiem naudas sodu, drīzāk liegt iespēju šogad playoffus tiesāt vai arī vienkārši uz nedēļu neļaut spēles tiesāt!
Pēdējā laikā tiesneši tiešām NBA izceļās, gan šaja spēlē, gan spēlē Cavs - Celtics, gan arī citas sīkas kļūdiņas!