Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Upim" pastiprinas

Kristapa Janičenoka pārstāvētais itāļu klubs ”Upim” noslēdzis līgumu ar spāņu uzbrucēju Ikeru Iturbe. Pastiprināšanās iemesls ir vienkāršs – neveiksmīgais sezonas sākums.

Līdz šim ”Upim” aizvadījuši 18 spēles – 12 Itālijas basketbola līgā un 6 ULEB kausa izcīņā. Panākumi izcīnīti tikai septiņās no tām – 5 Itālijā un 2 Eiropā. Pašmāju čempionātā ”Upim” atrodas tabulas vidusdaļā – necilajā 13. pozīcijā, kas tik labi nokomplektētajai vienībai ir pieticīgs rezultāts. ULEB kausā pēc pirmā apļa komanda izcēlusies ar divām uzvarām piecās spēlēs, kas vēl ļauj cerēt uz iekļūšanu sešpadsmitfinālā. Pilnīgi saprotams, ka ”Upim” kluba galvas nolēmuši pastiprināt sastāvu, ko grasījās darīt jau kādu laiciņu iepriekš.

Pastiprinājumu itāļi atraduši brīvo aģentu tirgū. Komandai pievienojies 31 gadu vecais spānis Ikers Iturbe, kurš pārstāvējis arī Spānijas nacionālo izlasi Atēnu olimpiskajās spēlēs, kā arī Eiropas basketbola čempionātā 2005. gadā Belgradā.

198 centimetrus garais un 104 kilogramu smagais spēka uzbrucējs savas karjeras laikā pārstāvējis dažādas amerikāņu skolu un vidusskolu komandas, kā arī no 1998-2002 gadam bijis Madrides ”Real” īpašums. Iepriekšējās piecas sezonas Iturbe bija viens no līderiem cita spāņu klubā - ”Estudiantes”.

2006/07. gada sezonā Spānijas ACB basketbola līgā Iturbe vidēji atzīmējies ar 9,6 punktiem spēlē un 2,7 izcīnītām bumbām zem groziem.

Izmantotie resursi:
www.legabasket.it
www.abc.com

  +2 [+] [-]

, 2007-12-07 00:20, pirms 17 gadiem
bilde jau nu labaa

     [+] [-]

, 2007-12-07 14:14, pirms 17 gadiem
A viņš ir PF vai SF?? Ja SF tad Kristapam jasāk uztraukties par savu pozīciju, laia ri vienu SF atlaida tagad atkal būs tikai 2. numurs komandā aiz šī spēlētāja...