Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"PAOK" papildinās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"PAOK" papildinās
Foto: www.nationmaster.com

Grieķijas basketbola klubs "PAOK" šonedēļ prezentējuši savus pirmos divus kluba papildinājumus. Līgumus ar klubu parakstījuši Giorgioss Carass, kā arī Kristoss Harisiss.

"PAOK" pagājušajā sezonā bija tuvu tam, lai atstātu Grieķijas augstāko basketbola līgu, taču šosezon kluba vadība ir uzstādījusi mērķi kvalificēties Eirolīgai. Komandai šosezon būs jauns īpašnieks Dimitriss Drososs, kurš ir iegādājies 90% kluba akciju. Tāpat komandai būs jauns galvenais treneris Argiriss Pedulakiss.

Kā pirmie komandas sastāvu papildinājuši divi grieķu basketbolisti - Giorgioss Carass, kā arī Kristoss Harisiss. Giorgioss pagājušajā sezonā pārstāvēja "Larissa" komandu. 26 gadus vecais un 2,07 metrus garais basketbolists ir pārstāvējis arī "AEK" klubu. "Man ir lielas ambīcijas, es ceru, ka tās izdosies piepildīt "PAOK" komandā," izteicās Giorgioss.

Tāpat komandas rindas papildinājis arī Harisiss, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Polijas čempionvienību "Prokom Trefl". 32 gadus vecais basketbolists pauda savu apmierinātibu par atgriešanos Grieķijā, un cer, ka viņam izdosies palīdzēt komandai.

Izmantotie resursi:
sportingreece.com