Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" sāncenši uzvar, zaudē un atpūšas

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

BK "Ventspils" sāncenši uzvar, zaudē un atpūšas
"Khimik" nākamie sāncenši Izaicinājuma kausā būs ventspilnieki.
Foto: FIBA Europe

Basketbola kluba "Ventspils" sāncenši FIBA Eiropas kausā ar dažādām sekmēm spēlējuši nacionālajos čempionātos, bet "Maccabi Haifa" basketbolisti varēja atvilkt elpu, jo šīs nedēļas nogalē paredzētā spēle pārcelta.

Iespaidīgu uzvaru Vācijas čempionātā izcīnījuši "Deutsche Bank Skyliners" basketbolisti, kas savā laukumā sagrāva "MBC" komandu. Pirmajā ceturdaļā mājinieki ieguva 14 punktu pārsvaru, taču otrajā no tā palika vien divi - 34:32. Otrajā puslaikā "baņķieri" sāncenšiem ļāva gūt vien 20 punktus, svinot pārliecinošu uzvaru 83:52. Atkal labākais punktu guvējs uzvarētājiem bija Dešons Vuds - 16.

Savukār Južnijas "Khimik" turpina vajāt neveiksmes un Ukrainas čempionātā komada joprojām ir pēdējā vietā. Šoreiz "ķīmiķi" savā laukumā papildlaikā piekāpās "Ferro-ZNTU". Spēle risinājās, kā paviļņiem - pirmo ceturtdaļu uzvarēja mājinieki, otrajā pārāki bija viesi, trešo krietni labāk nospēlēja laukuma saimnieki, bet ceturtajā atkal labāki bija viesi. Papildlaiku "Khimik" sāka bez diviem spēlētājiem, kuri jau bija sakrājuši piezīmju normu, bet pēc brīža viņiem pievienojās arī labākais punktu guvējs Treviss Gerisons un komanda palika bez garā gala spēlētājiem. "Ferro-ZNTU" teicamiizmantoja p'arsvaru zem groziem, svinot uzvaru 86:92. Gerisonam šajā mačā 20 punkti un sešas atlēkušās bumbas, bet Kertiss Miledžs atzīmējās ar 15 punktiem un piecām piespēlēm.

"Maccabi Haifa" šī nedēļas nogale bija brīva, jo tās kārtējā nacionālā čempionāta spēle pārcelta. Komanda cītīgi gatavojas FIBA Izaicinājuma kausa spēlei ar "Skyliners", taču tā nav ne labākajā fiziskajā kondīcijā, ne sastāvā, jo ticamākais, ka pret vāciešiem spēlēt nevarēs trīs basketbolisti.

Izmantotie resursi:
Beko Basketball Bundesliga - Home
НОВОСТИ ОТ БК "ХИМИК"
īåņćåļ äėćåųńģ īėįé ēéōä

     [+] [-]

, 2010-12-05 19:28, pirms 14 gadiem
Nu ķīmiķus būtu ļoti vēlams savās mājas paņemt.

     [+] [-]

, 2010-12-05 20:30, pirms 14 gadiem
Nu ''Khimik'' bez shaubaam ir jaauzvar,zaudeejumu nesapratiishu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja