Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Nenotiks spēle

3.nov . 02:30

Knicks - Magic

Pēc toksisku būvgružu sakrāšanās Ņujorkas "Madison Square Garden" hallē otrdien drošības iemeslu dēļ tika atcelta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēle starp Orlando "Magic" un Ņujorkas "Knicks" komandām.

Naktī pirms mača slavenajā arēnā notika attīrīšana no azbestu saturošiem materiāliem un tīrību regulējošie monitori uzrādījuši piesārņojumu. Kaut atkārtotās pārbaudes neko tādu vairs neuzrādīja, tika nolemts neielaist hallē nepiederošus cilvēkus.

"Mūsu apmeklētāju un darbinieku drošība ir prioritāra, tāpēc neatvērsim halli pirms nebūsim absolūti pārliecināti, ka tā ir droša," teikts paziņojumā.

Zīmīgi, ka "Magic" spēle atcelta jau otro reizi neilgā laikā, jo vienības pēdējā pārbaudes spēle pirms sezonas, kurā tai bija plānots tikties ar Maiami "Heat" vienību, tika atcelta slīdošas grīdas dēļ.

     [+] [-]

, 2010-11-03 14:51, pirms 13 gadiem
labriit!