Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lampe paliek "Himki"

Lampe paliek "Himki"
Macejs Lampe (ar bumbu)
Foto: ITAR-TASS

Krievijas vicečempionu basketbolā Maskavas apgabala "Himki" centrs Macejs Lampe pagarinājis līgumu ar klubu vēl uz trīs sezonām. Lampes alga sezonā būs no 1,5 līdz 1,8 miljoniem eiro.

Macejs Lampe pagarinājis līgumu ar Maskavas apgabala "Himki" uz trīs gadiem. Poļu basketbolistam bija iespēja izmantot opciju savā iepriekšējā līgumā ar "Himki" un pagarināt to uz vēl vienu sezonu, bet viņš nolēma parakstīt jaunu līgumu. Lampes alga jaunajā līgumā būs no 1,5 līdz 1,8 miljoniem eiro par sezonu.

23 gadus vecais basketbolists šosezon aizvadīja lielisku sezonu, kopā ar "Himki" iekļūstot Krievijas līgas finālā, kur gan tika zaudēts "CSKA", bet iegūts tika Krievijas kauss, kur Lampe tika atzīts par fināla vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Šoruden gaidāma arī NBA uzspēlējušā Lampes debija Polijas valstsvienībā.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com
sports.pl

  +3 [+] [-]

, 2008-06-02 18:49, pirms 16 gadiem
Man patīk, kā viņš spēlē. Noteikti kādreiz spēlēs kādā stiprākā klubā, lai gan Himki arī laba blice!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja