Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" spēcīgs papildinājums

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Barcelona" spēcīgs papildinājums
Daniels Santjago
Foto: AP

Viens no Spānijas spēcīgākajiem basketbola klubiem ''Regal F.C. Barcelona'' parakstījis līgumu ar Puertoriko valstsvienības centra spēlētāju Danielu Santjago, kurš aizvadītajās trīs sezonās pārstāvēja citu ACB līgas komandu - Malagas ''Unicaja''.

Kluba oficiālajā paziņojumā teikts, ka Santjago tuvāko dienu laikā veiks nepieciešamās medicīniskās pārbaudes, pēc kurām kluba vadība pārliecināsies, vai spēlētāja veselība ir vajadzīgajā kondīcijā.

216 centimetrus garais basketbolists ''Barcelona'' sastāvā aizvietos horvātu centra spēlētāju Mario Kasunu, kurš veselības problēmu dēļ atstāja klubu un karjeru turpinās Turcijā.

Spēlējot Malagas ''Unicaja'' formastērpā, Santjago ACB līgas spēlēs vidēji atzīmējās ar 9,7 punktiem, 3,7 atlēkušajām bumbām un 0,8 bloķētiem metieniem.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  +3 [+] [-]

, 2008-10-01 19:17, pirms 16 gadiem
bildee pec grizliojlaaci izskatas

  +2 [+] [-]

, 2008-10-01 19:21, pirms 16 gadiem
atceros so speletaju - vins ir tāds lādzīgs lempīgs vecis kurš kādreiz netīšām uzlec augstāk par sērkociņu kastīti un ieliek pāri kādam ASV spēlētājam . tas vēl bija toreiz kad puerteriko laikam nomazgāja vai arī gandrīz nomazgāja ASV . arī NBA manuprāt viņš periodiski ir kapājis bet nu neīpaši daudz . atgādina l.woods no žalgira . tikpat epizodisks un nba nederīgs . bet santjago priekš barcelona - vnk pa pirmo

  +1 [+] [-]

, 2008-10-01 19:23, pirms 16 gadiem
nu ar woods nav veerts saliidzinaat, shis daudz labaaks

     [+] [-]

, 2008-10-01 23:34, pirms 16 gadiem
izskataas peec Kerta Rambja