Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:311, Did:0, useCase: 3

Arī šogad - "Baltic Open Media Regatta '09"

Arī šogad - "Baltic Open Media Regatta '09"
Fotogrāfs Ervīns Līsmanis.

Arī šogad Baltijas atklātās regates ietvaros Liepājā notiks "Baltic Open Media Regatta '09", kura vienuviet pulcēs dažādu mediju pārstāvjus.

Mediju regate jau 2. gadu aicinās mediju pārstāvjus piedalīties sacensībās, lai izjustu īsto burāšanas azartu un prieku, kā arī lai gūtu jaunas zināšanas par šo sporta veidu. Arī šogad jahtas nodrošinās regates organizatori, ar kurām mediju komandas pa Baltijas jūras ūdeņiem vadās profesionālie sacensību dalībnieki. Būs iespēja ne tikai no sirds atpūsties un gūt pozitīvas emocijas, kuras sniedz šis pasākums, bet arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par regati un burāšanu.

Mediju regate ir unikāla iespēja mediju pārstāvjiem vairāk izprast burāšanas nianses. Tam ir būtiska nozīme, jo šī izpratne palīdzēs nākotnē profesionālāk atspoguļot burāšanas sacensības. Sāļā ūdens šaltis dos pieredzi un redzējumu uz sacensībām no Baltijas atklātās regates dalībnieku skatapunkta.

Mediju regatei pieteikties ir iespējams "Baltic Open Regatta '09" mājas lapā balticopenregatta.com.

     [+] [-]

, 2009-04-28 18:12, pirms 15 gadiem
Piedalamies!!!!