Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Krīt pirmais treneris – "Raiders" atlaiž Alenu

Juris Miņins
Juris Miņins

Krīt pirmais treneris – "Raiders" atlaiž Alenu
Deniss Alens
Foto: AP/Scanpix

Pēc neveiksmīgā sezonas starta, Nacionālās futbola līga (NFL) komanda Oklendas "Raiders" ir paziņojusi, ka neturpinās sadarbību ar līdzšinējo galveno treneri Denisu Alenu.

Oklendas "Raiders" šo sezonu sāka ar četriem zaudējumiem pēc kārtas, pēdējais no tiem tika piedzīvots pagājušajā svētdienā, kad Londonā, Vemblija stadionā notikušajā spēlē pret Maiami "Dolphins" stadiona tablo rādīja 38:14 par labu "delfīniem". Šāds sezonas sākums nemaz neapmierināja komandas īpašniekus, kuri jau pirms sezonas norādīja, ka Alenam ir jāpanāk progress komandas sniegumā, lai paliktu savā amatā.

Līdz ar to loģisks šķiet arī komandas solis – atlaist 42 gadus veco speciālistu (Deniss Alens bija jaunākais NFL galvenais treneris šosezon). Jāpiebilst, ka darbā ar Oklendas komandu Alens 36 mačos bija piedzīvojis 28 zaudējumus.
Šosezon Oklendas "Raiders" ir vājākā NFL komanda, kura guvusi vismazāk punktus uzbrukumā un kopumā viņiem ir otrā lielākā gūto-zaudēto punktu starpība līgā "-52".

Par to kurš būs komandas jaunais (pagaidu) galvenais treneris Oklendas kluba vadība paziņos līdz ceturtdienai.

Interesanti, ka pēc šāda "Raiders" vienības soļa daudzi futbola apskatnieki atzīmē, ka, visdrīzāk, ir skaitītas arī komandas ģenerālmenedžera, Redžija Makenzija, dienas, jo viņš bija tas, kurš nolīga Alenu, kā arī pašlaik nodarbojas ar vienības komplektāciju.

Kā arī...

- NFL ir piešķīrusi 4 maču diskvalifikāciju Indianapolisas "Colts" brīvajam aizsargam Laronam Landrijam par pozitīvu rezultātu uzrādīšanu dopinga pārbaudēs.
- Detroitas "Lions" balsta uzbrucējs Džozefs Fauria ir guvus potītes sastiepumu. Priekš NFL spēlētāja tas, protams, nav nekāds īpašs notikums, taču viņš to guva spēlējoties ar savu kucēnu.
- Reja Raisa apelāciju par viņam piešķirto beztermiņa diskvalifikāciju, kā ziņo ESPN, izskatīs nevis NFL vai ar līgu saistītie eksperti, bet gan neatkarīgie eksperti.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports