Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētājam deviņas apsūdzības par sievas sišanu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētājam deviņas apsūdzības par sievas sišanu
Džonatans Dvajers aresta brīdī
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Arizonas "Cardinals" spēlētājam Džonatanam Dvajeram ir uzrādītas apsūdzības deviņos punktos par savas sievas sišanu.

Džonatans Dvajers tika aizturēts jau pirms kāda laika, kad vietējā policija bija veikusi visas nepieciešamās darbības, lai savāktu gana daudz pierādījumu, lai varētu sportistu arestēt. Šādas darības tika veiktas pēc tam kā viņa sieva vērsās policijā un apgalvoja, ka Dvajers viņu fiziski ietekmēja, tai skaitā salauza sievietes degunu.

Kā pašlaik tiek ziņots, futbolists 21. jūlijā fiziski ietekmēja savu sievu, salaužot viņai degunu, konflikta laikā arī metot ar kurpi savam 17 mēnešus vecajam dēlam. Par konflikta iemeslu kalpoja apstāklis, ka sieviete nevēlējās ar viņu stāties dzimumkontaktā, jo, pēc viņas domām, viņas vīrs nav bijis uzticīgs.

Šodien spēlētājam oficiāli ir izvirzītas arī apsūdzības – viena par nozieguma pastrādāšanu vainu pastiprinošos apstākļos un vēl astoņi citas apsūdzības par ko draud kriminālsods.

Jāpiebilst, ka īsā laikā šis bija jau piektais incidents, kurā kāds Nacionālās futbola līgas spēlētājs ir bijis vardarbīgs. Bez Džonatana Dvajera vēl policijas uzmanības lokā nonāca Rejs Raiss, Adriens Pītersons, Gregs Hārdijs un Rejs Makdonalds.

Kā arī...

- Bufalo "Bills" ir paziņojusi, ka NFL piektajā nedēļā komandas līdzšinējais pirmais numurs Eidžeijs Manuels sēdēs uz rezervistu soliņa, bet viņa vietu uz laukuma ieņems Kails Ortons.
- Ceļgala savainojumu ir guvis Moriss Klaiborns no Dalasas "Cowboys", kuram šī sezona līdz ar to ir beigusies. Interesanti, ka pirms neilga laika Klaiborns bija pametis komandu, jo uzskatīja, ka pēc diskvalificētā Orlando Skendriksa atgriešanās komandā, viņš bija nepamatoti pārcelts uz rezervista pozīciju.
- Minesotas "Vikings" līdzjutēji var atviegloti uzelpot, jo komandas pirmais numurs saspēles vadītāja pozīcijā varēs spēlēt nākamajā nedēļā. Kā parādīja rentgenuzņēmumi, potītes savainojums, ko viņš guva spēlē pret "Falcons" nav bijis pārāk nopietns.
- Mediķi, kas ir pētījuši Džovana Belčera smadzenes, ir nākuši klajā ar paziņojumu, ka viņi ir konstatējuši sportistam hroniskas smadzeņu disfunkcijas pazīmes. Tādas pašas pazīmes ir fiksētas vairākiem bijušajiem NFL spēlētājiem. Atgādināsim, ka 2012. gadā Belčers nošāva savu draudzeni, bet vēlāk, aizbraucis uz savas komandas, Kanzassitijas "Chiefs" treniņbāzi, nošāvās pats.
- Indianapolisas "Colts" spēlētājs Dariks Rodžers ir arestēts par braukšanu dzērumā. Īsi pēc tam kā šī ziņa guva oficiālu apstiprinājumu, "Colts" paziņoja, ka pārtrauc līgumattiecības ar šo malējo uzbrucēju.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-09-30 00:23, pirms 10 gadiem
Gan jau sieva grib izspiest naudu, un pati sev uztaisīja zilumus un savainoja sevi. 100 punkti!

     [+] [-]

, 2014-09-30 01:08, pirms 10 gadiem
Diemžēl šajā sportā drausmīgi sačakarē smadzenes, viņeim ir dokumentālā filma, kur parāda,ka ja esi labs Speletājs, jau no Tīņa gadiem tev ir visss.. Ja nekļūsti par profesionāli, tad daudzi noeiet par burbuli.. Bet profesionāļiem atkal ir sajūta,ka viņi ir KARAĻI.. Šis sporta veids ar intiliģenci neizceļās un šis nav sekls, izteiciens! Tik milzīgs % kam ir bijušas problēmas ar likumu,,,
Pēdējais Čangals rakstīja: Gan jau sieva grib izspiest naudu, un pati sev uztaisīja zilumus un savainoja sevi. 100 punkti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-30 09:19, pirms 10 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Diemžēl šajā sportā drausmīgi sačakarē smadzenes, viņeim ir dokumentālā filma, kur parāda,ka ja esi labs Speletājs, jau no Tīņa gadiem tev ir visss.. Ja nekļūsti par profesionāli, tad daudzi noeiet par burbuli.. Bet profesionāļiem atkal ir sajūta,ka viņi ir KARAĻI.. Šis sporta veids ar intiliģenci neizceļās un šis nav sekls, izteiciens! Tik milzīgs % kam ir bijušas problēmas ar likumu,,,
Viņiem smadzenes ir sačakarētas nevis no kkādiem labumiem, bet no neskaitāmiem sitieniem pa galvu. Tāpat arī savu artavu šai visā dod tas, ka viņi sēž uz dopinga ļoti cieši, kas palilina testesterona līmeni utt... .

     [+] [-]

, 2014-09-30 12:36, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Viņiem smadzenes ir sačakarētas nevis no kkādiem labumiem, bet no neskaitāmiem sitieniem pa galvu. Tāpat arī savu artavu šai visā dod tas, ka viņi sēž uz dopinga ļoti cieši, kas palilina testesterona līmeni utt... .
nu un ka sēž uz testosterona? ko tu ar to gribeji pateikt?

     [+] [-]

, 2014-09-30 13:01, pirms 10 gadiem
ziecha16 rakstīja: nu un ka sēž uz testosterona? ko tu ar to gribeji pateikt?
Itkā tu pats nezinātu ko tas nozīmē.

Nesākšu stāstīt par roid rage, jo pats tam nemaz neticu, taču ņemot vērā to, ka futbolisti paši pa sevi nevar nebūt ar noslieci uz agresiju, to, ka viņiem ir pamatgīgi atdauzīta galva (to rāda neskaitāmi izmeklējumi un pētījumi), to, ka viņam "gribas" (un gribas nevis vienkārši, bet ĻOTI un DAUDZ), bet sieva nedod... tā nē, nekāda pamata agresijai nebija.