Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rodžerss saņem jaunu līgumu un kļūs par apmaksātāko NFL spēlētāju

Juris Miņins
Juris Miņins

Rodžerss saņem jaunu līgumu un kļūs par apmaksātāko NFL spēlētāju
Ārons Rodžerss
Foto: USA Today/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Grīnbejas "Packers" un tās saspēles vadītājs Ārons Rodžerss jau tuvākajā laikā parakstīs jaunu sadarbības līgumu, kas padarīs kvoterbeku par apmaksātāko līgas spēlētāju.

Kā tiek ziņots, jau tuvākajā laikā Ārons Rodžerss un Grīnbejas "Packers" puse liks parakstus zem jauna sadarbības līguma, kurš paredz, ka saspēles vadītājs Viskonsinas štata komandu pārstāvēs līdz pat 2023. gadam, t.i., četras sezonas. Par šo darbu Rodžerss kopumā var nopelnīt līdz pat 180 miljoniem ASV dolāru.

Tiesa, 180 miljoni dolāru ir maksimālā summa, ko saspēlnieks var nopelnīt, ja izpildīs visus bonusu nosacījumus. Līguma garantētā summa tiek lēsta ap 134 miljoniem, kas nozīmē, ka vidēji sezonā Ārons Rodžerss, ko sauc par vienu no pašlaik labākajiem saspēles vadītājiem līgā, saņems 33.5 miljonus ASV dolāru.

Jāpiebilst gan, ka šis līgums spēkā stāsies tikai 2020. gada sezonā, jo līdz 2019. gada sezonai viņam ir spēkā iepriekš noslēgtā vienošanās, kas ik gadu Rodžersam atnes ap 20 miljoniem ASV dolāru.

Pēc vidējās algas Ārons Rodžerss pašlaik kļūst par visu laiku apmaksātāko NFL spēlētāju, jo līdzšinējam līderim, Metam Raienam, maijā noslēgtais līgums garantēja 30 miljonus sezonā. Tāpat ir jāpiebilst, ka gada laikā līgas apmaksātāko spēlētāju rangā ir notikušas nu jau piecas varas maiņas, jo pirms Raiena šajā tronī bija gan Detroitas "Lions" pārstāvis Mets Stafords, gan Džimijs Garapolo, kuram lielo līgumu piešķīra Sanfrancisko "49ers", gan Kirks Kazinss, kurš šajā starpsezonā piedzīvoja lielo algas dienu Minesotas "Vikings" komandā.

Jāatzīmē, ka šajā pašā laikā NFL lielākā vidējā alga ir augusi par 8.5 miljoniem, jo Drū Brīzs, kurš šajā reitingā bija līderis vēl pagājušā gada vidū, saņem nu jau "tikai" 25 miljonus.

Uz šo brīdi apmaksātāko NFL spēlētāju reitingā ir vērojama absolūta saaspēles vadītāju dominance, jo pirmās 17 vietas aizņem tieši šīs pozīcijas pārstāvji. Labākais no pārējiem ir Denveras "Broncos" aizsardzības līnijas spēlētājs Vons Millers ar mazliet vairāk kā 19 miljonu ASV dolāru lielu algu.

Āronam Rodžersam gaidāmā sezona būs 14. viņa profesionālajā karjerā un visu šo laiku viņš ir pārstāvējis tikai Grīnbejas "Packers", kur savulaik saspēlniekam bija jānomaina leģendārais Brets Fārvs. Šajā laikā futbolists ir kļuvis gan par "Super Bowl" čempionu, gan finālmača MVP, gan, divreiz, bijis visas līgas vērtīgākais spēlētājs, sešas reizes tiekot nominēts dalībai "Pro Bowl".

2017. gada sezona gan saspēles vadītājam bija diezgan bēdīga, jo savainojumu dēļ (plecs un atslēgas kauls) Rodžerss aizvadīja tikai septiņas spēles.

Tiesa, šajā laikā sportista vārds nepazuda no mediju uzmanības loka, jo viņš kļuva par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvokī "Bucks" līdzīpašnieku, kā arī paziņoja par savām attiecībām ar bijušo sacīkšu braucēju Daniku Patriku.

Kā arī...

- Ņujorkas "Jets" ir spērusi izšķirošo soli, lai atrisinātu savu saspēles vadītāju situāciju, proti, uz Ņūorleānas "Saints" tika aizmainīts Tedijs Bridžvaters. Atgādināsim, ka ņujorkiešiem uz treniņnometnes sākumu bija trīs saspēles vadītāji, kas, vismaz teorētiski, visi varētu spēlēt sākumsastāvā, bez Bridžvatera tie bija veterāns Džošs Makauns un pirmgadnieks Sems Dārnolds.

Savukārt Ņūorleānas komandā ir viens pārliecinošs pirmais numurs, Drū Brīzs, bet viņa dublieru potenciāls pirmā numura postenī pagaidām nav realizējies.

- Sinsinati "Bengals" ir pagarinājusi līgumu ar diviem aizsardzības līnijas balstiem Karlosu Dunlapu un Dženo Atkinsu. Pirmais no viņiem saņēma trīs gadu un 45 miljonu līgumu, bet otrais – četru gadu un 65.2 miljonu līgumu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-08-30 00:25, pirms 6 gadiem
Te autors uzrakstījis saprotami-nav man jāzīlē par Bekhemiem...

     [+] [-]

, 2018-08-30 02:06, pirms 6 gadiem
Бpocить кypить нaвceгда всего за день? Лeгкo, нo только этим дедовским методом - bit.do Излeчит дaжe опытных курильщиков с 30-40 летним стажем. Кypил 14 лет пo пaчкe-полторы вдeнь, но бросил без физический и моральных усилий за 1 день!