Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Patriots" izcīna pirmo uzvaru šajā sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Patriots" izcīna pirmo uzvaru šajā sezonā
Kriss Hogans
Foto: AFP/Scanpix

Iepriekšējās sezonas Nacionālās futbola līgas (NFL) čempioni Jaunanglijas "Patriots" trešajā pārbaudes spēļu nedēļā tika pie sava pirmā panākuma ar 30:28 pārspējot Detroitas "Lions".

Jaunanglijas komanda, kas šo starpsezonu sāka NFL čempionu statusā, pirmajās divās pārbaudes spēlēs bija piedzīvojuši zaudējumus, tāpēc, pat neņemot vērā, ka tā ir starpsezona, spēlē pret Detroitas "Lions" viņiem bija liela vēlme uzvarēt un jāatzīst, ka pamatota, lai arī spēle padevās visnotaļ nevienmērīga.

Laikā, kad laukumā atradās "Patriots" pirmais sastāvs, detroitiešiem īsti daudz variantu un pretargumentu neatradās, jo Toms Breidijs lieliski vadīja uzbrukumu, kas noveda pie trim piezemējumiem – divas Breidija piespēles saķēra Kriss Hogans, bet vienu uzbrukumu ar bumbas ienešanu ieskaites zonā noslēdza Maiks Gilislī.

Savukārt Džordans Ričardss un Eriks Rovs spēja atņemt no "Lions" bumbu un pirmā ceturtdaļa noslēdzāsa ar graujošu rezultātu – 24:0 par labu pašreizējiem "Super Bowl" čempioniem.’

Tiesa, otrās ceturtdaļas otrajā pusē Toms Breidijs nesapratās ar Krisu Hoganu, kas noveda pie tā, ka bumba nonāca Glovera Kvina rokās un šī epizode ievadīja detroitiešu atspēlēšanās ralliju. Amīrs Abdulahs un Goldens Teits sagādāja vislielākās problēmas "Patriots" aizsargiem, reizi pēc reizes izlaužot viņu rindas, bet Metjū Stefords diezgan pārliecinoši vadīja savu uzbrukumu.

Dveins Vašingtons izcēlās ar diviem piezemējumiem, bet viņam palīdzēja Mārvins Džonss un Džareds Abrederiss, kas ļāva detroitiešiem, pateicoties tam, ka viņu labākie spēki laukumā palika ilgāk nekā Jaunanglijas komandas pamatsastāvs, iegūt vadību ar 28:24.

Pēdējais vārds gan piederēja "Patriots" komandai, kad Džimijs Garopolo noorganizēja divus uzbrukumus, kā rezultātā Stīvens Gostkovskis realizēja divus tiešos brīvsitienus un pēdējās sekundēs izrāva uzvaru Jaunanglijas vienībai.

NFL pirmssezona, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
DolphinsEagles31:38
PanthersJaguars24:23
PatriotsLions30:28
ChiefsSeahawks13:26

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/