Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Klīvlenda uzbrukuma vadīšanu uzticēs debitantam Kaizeram

Juris Miņins
Juris Miņins

Klīvlenda uzbrukuma vadīšanu uzticēs debitantam Kaizeram
Dešons Kaizers (no kreisās)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) pēdējo sezonu viena no vājākajām komandām, Klīvlendas "Browns" ir paziņojuši, ka šobrīd viņu pirmais saspēles vadītājs ir debitants Dešons Kaizers.

Klīvlendas komanda, kura pēdējās divās sezonās nav spējusi izcīnīt vairāk par trim uzvarām un tāpēc ierindojās pirmspēdējā un pēdējā vietā līgā, ir nolēmusi spert aizvien radikālākus soļus komandas būvēšanā.

Iepriekš tika runāts par sastāva atjaunināšanu ar trim pirmās kārtas drafta izvēlēm – Mailsu Garetu, Džabrilu Peperu un Deividu Ndžoku, taču šobrīd ir kļuvis zināms, ka, ļoti iespējams, "Browns" jauno sezonu sāks ar debitantu-saspēles vadītāju zem centra. Proti, komandas treneris Hjū Džeksons ir paziņojis, ka trešo pārbaudes spēli sākumsastāvā sāks Dešons Kaizers, bet Broks Osveilers, kurš ieņēma virtuālo pirmā saspēlnieka vietu pirms treniņnometnes, šajā mačā nepiedalīsies un tiks meklētas iespējas viņa aizmainīšanai.

Pats Osveilers gan atteicās komentēt šo situāciju, norādot, ka viņš pašlaik dara visu, kas no viņa ir atkarīgs, bet visi organizatoriskie jautājumi, tajā skaitā par iespējamo maiņu, esot jāuzdod Klīvlendas komandas ģenerālmenedžerim.

Atbrīvojoties no Broka Osveilera, Klīvlendas komanda paliek ar visai nepieredzējušu saspēles vadītāju kompāniju, jo Dešonam Kaizeram var palīdzēt Koudijs Keslers, kurš gan ir aizvadījis pusi no iepriekšējās sezonas, taču astoņi mači sākumsastāvā un deviņi kopumā arī ir viņa vienīgā pieredze. Kevins Hogans, kurš pašlaik ir ceturtais saspēlnieks, NFL ir laukumā devies četros mačos, bet ne reizi sākumsastāvā.

Kā arī…

- Cīņa par pirmā saspēles vadītāja vietu ir izveidojusies arī Džeksonvilā, kur "Jaguars" vadītājiem ir apnicis skatīties uz Bleika Bortla neprecīzajām piespēlēm un tāpēc trešo pirmssezonas maču sāks Čads Hīnijs.

- Savukārt Donalds Pens, Oklendas "Raiders" uzbrukuma līnijas kreisās puses bloķētājs, ir atgriezies treniņos pēc 26 dienu protesta. Galvenais iemesls treniņu neapmeklēšanai bija algas jautājums, kas nu ir atrisināts. 34 gadus vecajam futbolistam šajā sezonā bija jāsaņem 5.8 miljonus ASV dolāru ar ko viņš nebija mierā, tāpēc "Raiders" komandai bija jāpiekāpjas un jāpiešķir uzbrucējam TOP-10 alga viņa pozīcijā, kas, pēc esošās informācijas, ir vismaz 11 miljoni ASV dolāru.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

  +2 [+] [-]

, 2017-08-24 14:28, pirms 7 gadiem
Gan jau ka ne vienīgais ienācu, jo domāju ka pa NBA ir runa...

     [+] [-]

, 2017-08-24 16:56, pirms 7 gadiem
Nepagāja pāris mēneši un Osveileru atkal grib aizmainīt.
Kas Texans pārstāvjiem bija iekodis, ka parakstīja tādu līgumu ar šo?

     [+] [-]

, 2017-08-24 17:46, pirms 7 gadiem
Texans kopš Šauba vnk katastrofiski nav bijis QB, kas var spēlēt, bet Osveilers TOP komandā neizskatījās švaki... NFL patiesi labu QB it tik maz, ka komandas ir gatavas pārmaksāt pat tikko uzspīdējušiem bekapiem. Kevins Kolbs pirms laika tāpat izrādījās iegrābiens. Patriots bekapu situācija tam ir vēl viens pierādījums.