Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Jets" iemaina Harvinu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Jets" iemaina Harvinu
Persijs Harvins
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Ņujorkas "Jets" ir veikusi maiņas darījumu ar pašreizējo līgas čempionvienību Sietlas "Seahawks", kā rezultātā ieguvusi malējo uzbrucēju Persiju Harvinu.

26 gadus vecais Persijs Harvins ir aizmainīts uz Ņujorkas komandu, pretī saņemot izvēles tiesības 2015. gada draftā. Kārtu, kurā Sietla varēs izvēlēties "Jets" vietā, vēl precizēs, taču tā būs otrā līdz ceturtā.

Par iemeslu kāpēc uzbrucējs, kurš šīs sezonas piecos mačos ir notvēris 22 piespēles un guvis 133 jardus, kā arī 92 jardus guvis skrienot (uzbrukumos pa zemi viņš arī nopelnīja savu vienīgo piezemējumu šosezon), kā vēsta neoficiāli avoti, kalpo spēlētāja regulārie konflikti ar pārējiem vienības futbolistiem, kas nereti ir pārauguši arī fiziskos konfliktos.

Atgādināsim, ka paši Sietlas "Seahawks" Harvinu ieguva 2013. gada starpsezonā, kad iemainīja viņu no Minesotas "Vikings", pretī dodot pirmās un septītās kārtas izvēles tiesības šī paša gada draftā un trešās kārtas izvēli 2014. gada jauno spēlētāju aizrunāšanas ceremonijā. Tāpat "Seahawks" ar uzbrucēju noslēdza 67 miljonus vērtu līgumu uz sešām sezonām.

Kā arī...

- Savu pirmo treniņu pēc meniska operācijas aizvadīja Hjūstonas "Texans" aizsardzības līnijas ends Džadevons Klaunijs, kurš bija šī gada drafta pirmais numurs.
- Klīvlendas "Browns" uzbrukuma līnijas centrs Alekss Maks, kurš ir Pro Bowl dalībnieks, savai komandai vairs nevarēs palīdzēt, jo atkopsies pēc nesen veiktās kājas operācijas.
- Sanfrancisko "49ers" šīs nedēļas spēlē būs jāiztiek bez aizsarga Patrika Vilisa, kurš ir savainojis potīti un Maika Iupati, kuram ir smadzeņu satricinājums.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-10-18 18:34, pirms 10 gadiem
Lielisk...naineriem veel labaakas izredzes uzvareet seachikens .labs papildinaajums priekss jets

     [+] [-]

, 2014-10-18 23:53, pirms 10 gadiem
Liela j;ega no tā nebūs, kamēr pie stūres Geno Bust