Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Par labāko atzīst Mosu

Juris Miņins
Juris Miņins

Par labāko atzīst Mosu
Rendijs Moss
Foto: AP

Tuvojoties Nacionālās Futbola Līgas (NFL) sezonas sākumam piedāvājam jums iepazīties ar ASV futbola ekspertu sastādīto malējo uzbrucēju rangu, kurā pirmo vietu ieņem Rendijs Moss.

Malējie uzbrucēji amerikāņu futbolā ir kā primadonnas, dīvas, kuri vienmēr alkst nokļūt prožektoru gaismā. Kāds teiks, ka tā nav profesionāla sportista cienīga uzvedība, taču, jāatzīst, ka tieši malējie uzbrucēji, ars savu ātro un atlētisko spēli, padara futbolu par daudzu miljonu skatītāju mīļāko sporta veidu.

1. Rendijs Moss (Ņūinglendas "Patriots")
98 ķērieni, 1493 atgriezti jardi, 23 piezemējumi - Rendijs Moss vēlreiz un vēlreiz pierāda, ka ir labākais spēlētājs savā pozīcijā.

2. Terels Ovenss (Dalasas "Cowboys")
Neskatoties uz to, ka Ovensam decembrī paliks 35 gadi viņš vēl joprojām ir NFL malējo uzbrucēju elitē. Viņš ir pirmajā piecniekā atgriezto jardu, jardu vidēji spēlē, piezemējumu un 20 un vairāk atgriezto jardu vienā reizē ziņā. Ar tādu sniegumu nekas cits vien neatliek kā ierindot viņu tieši aiz Mosa.

3. Redžijs Veins (Indianapolisas "Colts")
Veinam ir daudz argumentu, lai noturētos malējo uzbrucēju elitē - viņš vēl aizvien ir ātrs un var spēlēt "dziļi". Lai arī pagājušsezon viņa partneris Marvins Harisons guva savainojumu, tas nemazina Veina dominanci laukumā.

4. Andre Džonsons (Hjūstonas "Texans")
Viņam ir viss, kas vajadzīgs malējam uzbrucējam - augums, ātrums un laba roku darbība, taču viņa galvenā problēma ir sezonas laikā negūt savainojumus. Balstoties uz viņa talantu un fiziskajiem parametriem viņš ir pelnījis būt tik augstā vietā.

5. Marvins Harisons (Indianapolisas "Colts")
Daži, balstoties uz pagājušās sezonas rezultātiem teiks, ka Harisonam šeit nav jāatrodas, taču paskatieties paši - septiņās no pēdējām astoņām sezonām Harisons ir noķērie vismaz 85 piespēles, astoņas sezonas pēc kārtas (līdz pagājušajai) viņš ir veicis desmit un vairāk piezemējumus. Viņa galvenā problēma ir veselība - ja viņš ir vesels, tad neviens viņu nespēj apturēt.

6. Larijs Fitzdžeralds (Arizonas "Cardinals")
7. Torijs Holts (Sentluisas "Rams")
8. Čads Džonsons (Sinsinati "Bengals")
9. Plaksiko Burress (Ņujorkas "Giants")
10. Stīvs Smits (Karolīnas "Panthers")
11. Markess Kolstons (Ņūorleānas "Saints")
12. Breilons Edvardss (Klīvlendas "Browns")
13. T.Dž Housmendžadehs (Sinsinati "Bengals")
14. Donalds Draivers (Grīnbejas "Packers")
15. Hains Vords (Pitsburgas "Steelers")
16. Vess Volkers (Ņūinglendas "Patriots")
17. Ankvans Boldins (Arizonas "Cardinals")
18. Brendons Maršals (Denveras "Broncos")
19. Gregs Dženingss (Grīnbejas "Packers")
20. Rojs Viljamss (Detroitas "Lions")
21. Bernards Berians (Minesotas "Vikings")
22. Kriss Čemberss (Sandjego "Chargers")
23. Lī Evanss (Bufalo "Bills")
24. Kelvins Džonsons (Detroitas "Lions")
25. Rodijs Vaits (Atlantas "Falcons")

Saistītie raksti:
Valters Džonss - joprojām elitē
NFL labākie balsta uzbrucēji
Labākie NFL pussargi
Breidijs - labākais saspēles vadītājs

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-07-17 17:24, pirms 16 gadiem
Moss ar Breidiju ir iespējams labākā divu cilvēku sadarbība pašreizējā NFL.
Burress ar Meiningu arī nav zemē metami, kā nekā viņi atnes "Giants" Super kausu šajā sezonā, Plaksiko ar Meiningu spēle pret "Packers" vispār bija klasika par Super kausu nerunājot.

     [+] [-]

, 2008-07-17 18:58, pirms 16 gadiem
Jā, Breidijs&Moss prakstiski arī iznīcināja visas komandas, kas stājās viņiem priekšā (Jā, arī "Giants", tikai reg. sezonā ).

Man gan bišķīt kremt tas, ka "Cardinals" ir divi TOP 20 WR, TOP 15 RB un itkā Leinarts arī ir TOP 20 starp QB, taču rezultātu nav...

     [+] [-]

, 2008-07-17 19:01, pirms 16 gadiem
Mosam tiešām pelnīti, bet nu Māršals tomēr ir par zemu, nu vismaz man tā šķiet, varbūt kļūdos...

     [+] [-]

, 2008-07-17 19:02, pirms 16 gadiem
shamanis29 rakstīja: Mosam tiešām pelnīti, bet nu Māršals tomēr ir par zemu, nu vismaz man tā šķiet, varbūt kļūdos...


Varbūt tāpēc, ka esi "Broncos" fans?

     [+] [-]

, 2008-07-17 19:14, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Varbūt tāpēc, ka esi "Broncos" fans?

pilnīgas muļķības

P.S. Tādā sakarā es nesaprotu, ko Leinarts dara QB top 20, eksperti viņu ir pārvērtējuši.

     [+] [-]

, 2008-07-17 19:27, pirms 16 gadiem
aa nu viņš ir novērtēts kā 20. Nu tad jā, varbūt, bet Cardinals tikuntā tas neko nedod, varētu pat teikt, ka Cardinals viena no lielākajām problēmām ir QB

     [+] [-]

, 2008-07-17 19:39, pirms 16 gadiem
shamanis29 rakstīja: aa nu viņš ir novērtēts kā 20. Nu tad jā, varbūt, bet Cardinals tikuntā tas neko nedod, varētu pat teikt, ka Cardinals viena no lielākajām problēmām ir QB


Problēmas? Drīzāk neskaidrības, jo šī sezona Leinartam tiek dota kā noteicošā - jebšu vai nu ir vai nav. Potenciāls viņam ir liels, bet cita lieta vai tas tiks izmantots.
Vorners sev dotās iespējas izmanto tāpta (pēdējie divi gadi ir kā labs piemērs) un "bekaps" viņš ir viens no labākajiem līgā, taču kā pirmais jau ir par vecu.

     [+] [-]

, 2008-07-17 19:51, pirms 16 gadiem
Leinarts man ir palicis atmiņā tāpēc, jo J. Katlers arī tika izvēlēts 2006. gada draftā, un Leinarts tomēr tika izvēlēts par vienu vietu augstāk, tagad varam salīdzināt, kurš pa šīm divām sezonām ir bijis labāks un produktivāks

P.S. Leinartam trauma bija ja?

     [+] [-]

, 2008-07-17 19:58, pirms 16 gadiem
shamanis29 rakstīja: Leinarts man ir palicis atmiņā tāpēc, ko J. Katlers arī tika izvēlēts 2006. gada draftā, un Leinarts tomēr tika izvēlēts par vienu vietu augstāk, tagad varam salīdzināt, kurš pa šīm divām sezonām ir bijis labāks un produktivāks

P.S. Leinartam trauma bija ja?



Leinartam trauma pēc traumas pirmajā gadā viņš nospēlēja tikai 12 spēles, bet pagājušajā - 5.
Līdz ar to reāli pa diviem gadiem nospēlēta viena pilna sezona (17 spēles, 16 sākumsastāvā), bet Katleram jau 21 spēle (visas sākumsastāvā).
Pie tam Katleram, ja nemaldos, šo laiku nemaz nebija neviena nopietna konkurenta par vietu sastāvā, kamēr katra Leinarta kļūda bija kā Vornera iespēja.
Piekritīsi, ka spēlēt mierīgā gaisotnē tomēr ir labāk...

Katrā gadījumā būs interesanti paskatīties, kas ar šiem puišiem notiks šogad, jo viņiem abiem ir ĻOTI DAUDZ jāpierāda. Katleram - ka diabēts nav šķērslis PRO futbolista karjerai, Leinartam - ka šis tomēr var būt starter QB.

     [+] [-]

, 2008-07-17 20:03, pirms 16 gadiem
Šis tops jau ir diezgan neapstrīdams. Bet tomēr gribētos augstāk pacelt Stīvu Smitt, T.Dž Housmendžadehu, Māršals tiešām arī varēja būt augstāk.

Esmu dzirdējis, ka Katleram ir viens no spēcīgākajiem metieniem līgā. Diezgan grūti iedomāties, ka tik jauns ''baltais puika'' var mest ar tādu spēku, bet nu viņš noteikti kļūs par vienu no labākajiem līgā. Kad viņš nomainīja Plameru, jutos slikti, jo Plamers spēlēja ļoti skatāmu spēli, bet treneris pareizi vien darīja.

Leinartam šosezon jāsaņemas, tagad vai nekad.

     [+] [-]

, 2008-07-17 20:06, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Piekritīsi, ka spēlēt mierīgā gaisotnē tomēr ir labāk...


Protams

     [+] [-]

, 2008-07-17 20:15, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Esmu dzirdējis, ka Katleram ir viens no spēcīgākajiem metieniem līgā. Diezgan grūti iedomāties, ka tik jauns ''baltais puika'' var mest ar tādu spēku, bet nu viņš noteikti kļūs par vienu no labākajiem līgā. Kad viņš nomainīja Plameru, jutos slikti, jo Plamers spēlēja ļoti skatāmu spēli, bet treneris pareizi vien darīja.


Ir ir viens no spēcīgākajiem, tur tu nekļūdies, arī viens no ātrākajiem baltajiem puišiem, ja pat ne ātrākais.
Njā Plamera laiks bija beidzies un nekas cits neatlika, kā dot vietu jaunajam un daudzološajam Katleram, daži ievērojami eksperti uzskatīja, ka viņam bija jābūt augstāk gan par Leinartu, gan par Jangu draftā, bet nu es esmu priecīgs, ka viņš ir nonācies tieši Denverā...

     [+] [-]

, 2008-07-17 20:30, pirms 16 gadiem
Katlers, vispār ir malacis, jo tā klusi, bet pārliecinoši no jaunā un perspektīva ir kļuvis par vienu no labākajiem QB līgā (ap TOP 10 varētu grozīties).

Tagad, ka jau teicu viņam ir jāsaņemas un jāparāda, ka diabēts un tam sekojošā ārstēšana (kura tagad būs visu laiku) nespēs ietekmēt viņa spēli.

Un vēl.
Būtu interesanti uzzināt jūsu domas par Favru... tb kā šitais riņķa dancis var beigties?

     [+] [-]

, 2008-07-17 20:37, pirms 16 gadiem
Lai arī cik labi Favrs varētu vēl spēlēt, viņš ir pārāk vecs un viņam jādod vieta jaunajiem. Packers jau tā būs grūti viņu tagad aizvietot ar labu aizstājēju, kur nu vēl, ja viņš atgriezīsies. Tā tikai varētu ievilkt garumā paaudžu maiņu Packers QB pozīcijā.

     [+] [-]

, 2008-07-17 20:51, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Lai arī cik labi Favrs varētu vēl spēlēt, viņš ir pārāk vecs un viņam jādod vieta jaunajiem. Packers jau tā būs grūti viņu tagad aizvietot ar labu aizstājēju, kur nu vēl, ja viņš atgriezīsies. Tā tikai varētu ievilkt garumā paaudžu maiņu Packers QB pozīcijā.


Bet neviens jau nesaka, ka šamais atgriezīsies Grīnbejā... Kā reālākā vieta, kur Favrs var atgriesties tiek minēta... Baltimora.

     [+] [-]

, 2008-07-17 21:20, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bet neviens jau nesaka, ka šamais atgriezīsies Grīnbejā... Kā reālākā vieta, kur Favrs var atgriesties tiek minēta... Baltimora.


Manis pēc , katrā ziņā tā visa viņa atgriešanās ir smieklīga, labāk noskataties interviju ar Katleru

sports.espn.go.com: At the American Century Championship, Jay...

     [+] [-]

, 2008-07-17 21:29, pirms 16 gadiem
Starp citu!
Tagad, zemāk norādītajā adresē, ir iespējams iegādāties Street&Smith's NFL yearbook'u. Maksā tikai $8. Un, kas galvenais, PIEGĀDE TIEK NODROŠINĀTA ARĪ UZ LATVIJU (protams, par attiecīgu papildus samaksu).

https://www.streetandsmiths.com/

Ja kāds domā, ka iztiks ar digitālajām versijām, tad varu apbēdināt - tādu pašlaik nav (ne The Score, ne Zinio). Pie tam, piekritīsiet, ka "dzīvu žurnālu" turēt rokās ir patīkamāk...

     [+] [-]

, 2008-07-17 21:32, pirms 16 gadiem
Es gan tagad palasījos un uzzināju, ka Ravens ar to cap space tā pašvaki, vismaz pēc manas infas, kā reālākie kandidāti ir Packers un Panthers, varbūt Jets, bet it kā Favrs nedod priekšroku tik lielai pilsētai kā NY

     [+] [-]

, 2008-07-17 21:33, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Starp citu!
Tagad, zemāk norādītajā adresē, ir iespējams iegādāties Street&Smith's NFL yearbook'u. Maksā tikai $8. Un, kas galvenais, PIEGĀDE TIEK NODROŠINĀTA ARĪ UZ LATVIJU (protams, par attiecīgu papildus samaksu).

https://www.streetandsmiths.com/

Ja kāds domā, ka iztiks ar digitālajām versijām, tad varu apbēdināt - tādu pašlaik nav (ne The Score, ne Zinio). Pie tam, piekritīsiet, ka "dzīvu žurnālu" turēt rokās ir patīkamāk...


Domā ir tā vērts?

     [+] [-]

, 2008-07-17 21:36, pirms 16 gadiem
shamanis29 rakstīja: Domā ir tā vērts?


Nu personīgi man vienmēr ir paticis pirms sezonas paškīrstīt statistiku, paskatīties uz komandām "kopskatā" utt.

     [+] [-]

, 2008-07-17 21:59, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu personīgi man vienmēr ir paticis pirms sezonas paškīrstīt statistiku, paskatīties uz komandām "kopskatā" utt.

Nu man ar, bet nu nez, nez, neesmu īpaši ieinteresēts, gan jau netā būs kādi ne žurnālu apskati

Izrādās, ka Jets arī nevēlas Favru, Panthers ar it kā atkrīt, tagad it kā Vikings uzradušies kā potenciāli līguma slēdzēji, bet nu es personīgu neņemtu savā komandā QB, kuram nākotnes jau pavisam noteikti vairs nav.

Es te tā palasījos Sportingnews, ka šī varētu būt Chargers sezona, personīgi ceru, ka nē

P.S. Kas varētu būt par vainu, ka man caur Mozzillu never vaļā sportingnews, bet caur IE ver?

     [+] [-]

, 2008-07-17 22:01, pirms 16 gadiem
shamanis29 rakstīja: Nu man ar, bet nu nez, nez, neesmu īpaši ieinteresēts, gan jau netā būs kādi ne žurnālu apskati

Izrādās, ka Jets arī nevēlas Favru, Panthers ar it kā atkrīt, tagad it kā Vikings uzradušies kā potenciāli līguma slēdzēji, bet nu es personīgu neņemtu savā komandā QB, kuram nākotnes jau pavisam noteikti vairs nav.

Es te tā palasījos Sportingnews, ka šī varētu būt Chargers sezona, personīgi ceru, ka nē

P.S. Kas varētu būt par vainu, ka man caur Mozzillu never vaļā sportingnews, bet caur IE ver?


Jā, bija viņiem kkādi gļuki jau pasen, es lietoju Opera un man viss iet bez aizķeršanās...

     [+] [-]

, 2008-07-17 22:15, pirms 16 gadiem
Vienalga, kura komanda viņu paņemtu (ja Favrs vispār atgriezīsies), tā būtu zaudētāja, ja runājam par tās komandas nākotni. Labāk, lai viņš kļūst par kaut kādu konsultantu vai treneri.

     [+] [-]

, 2008-07-17 22:16, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Starp citu!
Tagad, zemāk norādītajā adresē, ir iespējams iegādāties Street&Smith's NFL yearbook'u. Maksā tikai $8. Un, kas galvenais, PIEGĀDE TIEK NODROŠINĀTA ARĪ UZ LATVIJU (protams, par attiecīgu papildus samaksu).

Nu ja tu sadomā nopirkt, tad varbūt nokopē to grāmatu un atsūti mums

     [+] [-]

, 2008-07-17 22:19, pirms 16 gadiem
Mixes

Īstermiņā varētu būt arī uzvarētāja... pieņemsim tie paši "Ravens". Lai nedaudz "paceltos" paņem favru, bet tad, nākamsezon pasaka šamam sveiki un iespēlē Flako.

Nopirkt es jau sadomāju, tikai pagaidīšu kad iznāks NHL un NBA gadagrāmatas un tad pasūtīšu visu kopā (tā lētāk).

     [+] [-]

, 2008-07-17 22:24, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Īstermiņā varētu būt arī uzvarētāja... pieņemsim tie paši "Ravens". Lai nedaudz "paceltos" paņem favru, bet tad, nākamsezon pasaka šamam sveiki un iespēlē Flako.

Jā, īstermiņā. Bet nedomāju, ka Favrs varētu nospēlēt pat tuvu tā, kā viņš to darīja pagājušo sezon. Visu cieņu, bet, ja viņš jau ir it kā pametis sportu, tad lai arī tā dara.

     [+] [-]

, 2008-07-18 08:36, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Jā, īstermiņā. Bet nedomāju, ka Favrs varētu nospēlēt pat tuvu tā, kā viņš to darīja pagājušo sezon. Visu cieņu, bet, ja viņš jau ir it kā pametis sportu, tad lai arī tā dara.


Ja viņš tagad atkal paziņos par karjeras beigām, tad nu es nez...