Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kolvins pievienojas "Texans"

Juris Miņins
Juris Miņins

Kolvins pievienojas "Texans"
Rosvelts Kolvins
Foto: AP

Bijušais Nacionālās Futbola Līgas (NFL) komandas Ņūinglendas "Patriots" centra aizsargs Rosvelts Kolvins noslēdzis līgumu ar citu NFL komandu - Hjūstonas "Texans".

Kolvins bija brīvais aģents, jo viņa līdzšinējā komanda Ņūinglendas "Patriots" gada sākumā atteicās no šī spēlētāja pakalpojumiem. Pašlaik līguma sīkākas detaļas netiek izpaustas.

Rosvelts Kolvins pagājušās piecas sezonas pavadīja Ņūinglendas komandā, kuras sastāvā izcīnīja vairākus čempiona titulus, taču aizvadītās sezonas beigās, kājas savainojuma dēļ, aizsargs bija spiests izlaist piecas spēles, bet vēlāk, pat neskatoties uz viņa lieliskajiem statistikas rādītājiem (trešais labākais rādītājs līgā pēc sacks skaita) "Pats" no viņa pakalpojumiem atteicās pavisam.

"Man patīk neļaut pretiniekiem izdarīt precīzas piespēles", sacīja Kolvins, "un man liekas, ka tas man arī sanāk!"
Tāpat viņš turpināja: "Es pašlaik esmu labā formā un galvenais ir negūt savainojumus sezonas laikā. Es apzinos savu lomu un vēlos to paveikt perfekti!"

Pēc šāda sastava papildinājuma "Texans" ir pastiprinājusi savu jauno un talantīgo aizsargu līniju ar pieredzējušāku spēlētāju. Līdz šim aizsardzībā spēlēja 2006. gada drafta pirmais numurs Mario Viljamss, 2006. gada labākais aizsardzībā spēlējošais debitants Demeko Raienss un divi drafta pirmajā kārtā draftēti spēlētāji - Amobi Okoje un Treviss Džonsons.

Komentējot savu iespēlēšanos tādā jaunā sastāvā aizsargs sacīja: "Jauna vieta, jaunas sejas, jauna situācija, taču ir palicis tas pats vecais Rousijs. Es mēģināšu iejusties šajā komandā un palīdzēt jaunajiem spēlētājiem progresēt." Vaicāts par to vai pārcelties uz citu pilsētu nav grūti Kolvins, kurš ir četru bērnu tēvs, atbildēja: "Protams, tagad ir mazliet sarežģītāk, jo iepriekš es biju viens pat un man ne par ko nebija jāuztraucas, bet tagad ir jādomā arī par ģimeni."

Izmantotie resursi:
sportingnews.com

     [+] [-]

, 2008-06-18 13:03, pirms 16 gadiem
Texans paliek arvien spēcīgāki. Labi spēlēja pagājušajā sezonā un izskatās, tagad būs vēl labāki. Aizsardzība vispār viena no labākajām līgā.