Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētāju arestē par veikala apzagšanu

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētāju arestē par veikala apzagšanu
Džozefs Rendls
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Dalasas "Cowboys" pussargs Džozefs Rendls ir ticis vietējās policijas arestēto personu sarakstā par kāda vietējā veikala apzagšanu.

Džozefs Rendls, kurš pārstāv Dalasas "Cowboys" komandu, ir arestēts par zādzības mēģinājumu no kāda tirdzniecības centrā esoša "Dillards" veikala. Sportists esot mēģinājis nesamaksājot no tā iznest apakšveļu un smaržas.
Pēc vietējiem likumiem futbolistam ir izvirzīta apsūdzība par B klases zādzību, kas nozīmē, ka nozagtā vērtība bija robežās no 50 līdz 500 ASV dolāriem.

22 gadus vecais Oklahomas štata universitātes absolvents, kurš NFL spēlē jau otro sezonu ir ir viens no Dalasas komandas rezervistiem aiz vadošā pussarga Demarko Mareja, pirms iepriekšējā sezonas noslēdza ar vienību līgumu uz četriem gadiem par kopējo summu nedaudz vairāk kā 2.3 miljoni ASV dolāru. Šosezon spēlētājs var saņemt 495 tūkstošus dolāru, kā arī jau ir saņēmis 47220 dolāru lielu "parakstīšanas bonusu".

Šīs sezonas sešos mačos Rendls ir 16 reizes nesis bumbu un kopā guvis 113 jardus, no kuriem 52 tika gūtu tieši aizvadītās nedēļas uzvarā pār Sietlas "Seahawks".

Kā arī...

- Maiami "Dolphins" ir ievietojusi savu potenciāli vadošo pussargu Noušonu Moreno līdz sezonas beigām savainoto spēlētāju sarakstā. Pussargs guva ceļgala saišu savainojumu, kas viņam nav pirmais šāda veida savainojums karjerā.
- Sanfrancisko "49ers" viens no aizsardzības labākajiem spēlētājiem Patriks Viliss ir guvis potītes savainojumu, tāpēc, lai saprastu tālākās darbības, viņš ir nosūtīts uz izmeklējumiem.
- Neskatoties uz to, ka komandas biedri un arī treneris ir bijuši neapmierināti ar Maika Nūdženta nerealizēto brīvsitienu spēles beigās, kas varēja atnest uzvaru pār Karolīnas "Panthers", Sinsinati "Bengals" vismaz pagaidām nedomā par jauna kikera meklējumiem.
- Jaunanglijas "Patriots", kā tiek ziņots, atlikusī sezonas daļa būs jāaizvada bez aizsarga Džeroda Mejo un pussarga Stevana Ridlija, kuriem abiem ir konstatēti smagi ceļgala savainojumi.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-14 23:00, pirms 10 gadiem
Piekāst Nūdžentu, sasodīts!!!

Tik dusmīgs neesmu bijis ilgi

     [+] [-]

, 2014-10-14 23:56, pirms 10 gadiem
Kāda pārmaiņa NFL spēlētāju noziegumos no draudzeņu sišanas un slepkavībām

  +1 [+] [-]

, 2014-10-15 14:17, pirms 10 gadiem
Tikai viens jautājums. Kāpēc?

     [+] [-]

, 2014-10-15 16:17, pirms 10 gadiem
shamanis29 rakstīja: Tikai viens jautājums. Kāpēc?
fun

     [+] [-]

, 2014-10-15 16:43, pirms 10 gadiem
shamanis29 rakstīja: Tikai viens jautājums. Kāpēc?
Pēc uzvaras pār Seahawks gribas vēlreiz izmēģināt veiksmi... ja izdotos nozagt gan jau ietu uz kazino tālāk. #YOLO