Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

“Flames” ar Rūsiņu sastāvā tiek pie sausās uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

“Flames” ar Rūsiņu sastāvā tiek pie sausās uzvaras
Ralfs Rūsiņš (Nr.99)
Foto: liberty.edu/flames

Ralfa Rūsiņa Libertī “Flames” aizvaditajā naktī ASV Koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) rīkotā amerikāņu futbola turnīra ietvaros ar 16:0 pārspēja Presbiterianas koledžas vienību “Blue Hose”.

Libertī koledžas komanda šajā spēlē nodemonstrēja lielisku aizsardzību par ko liecina ne tikai tas, ka pretinieki nebija guvuši punktus, bet arī tas apstāklis, ka viņi spēja gūt vien 175 jardus visa mača laikā.

“Flames” komandai šis bija piektais panākums pēc kārtas un tā ir viņu garākā uzvaru sērija kopš 2013. gada sezonas. Šobrī Libertī koledžas komandas uzvaru un zaudējumu kopējā bilance ir 6-3, taču “Big South” divīzijā viņi vēl ir nepārspēti, jo cīņās ar savas divīzijas komandām vienība ir izcīnījusi četrus panākumus četrās spēles.

Latvijas futbolists Ralfs Rūsiņš, kurš spēlē balsta uzbrucēja (TE) pozīcijā, arī piedalījās šīsnedēļas mačā, laukumā dodoties kā rezervists, taču spēles protokolā ar gūtajiem jardiem neatzīmējās.

Jāpiebilst, ka, lai arī Libertī komanda ir savas konferences labākā vienība, tās dalība izslēgšanas mačos nav garantēta, jo FCS čempionātā, lai arī tiek izspēlēts klasisks “play-off” turnīrs, pēcsezonas dalībnieces nosaka īpaši izveidota ekspertu komisija.

Savukārt, ja mēs runājam par FBS divīzijas batālijām, kuras, sezonai tuvojoties beigām, kļūst aizvien spraigākas, jāsaka, ka 10. nedēļa neiztika bez spilgtiem mačiem un viens no tādiem, lai arī bez īpašas uguņošanas uzbrukumā, bija Alabamas uzvara pār LSU ar 10:0, kas ļāva “Crimson Tide” komandai saglabāt perfektu bilanci.

Tāpat jāpiebilst, ka pārējās TOP25 ranga labākās komandas tika pie pārliecinošiem panākumiem. Klemsona ar 54:0 pārspēja Sirakūzas, Mičigana ar 59:3 bija labāki par Merilendu, Vašingtona ar 66:27 pārspēja Kaliforniju, bet Ohaio štata universitāte, kas līdz šim bija sestā labākā komanda, ar 62:3 pārspēja desmitajā vietā esošo Nebrasku.

Vienīgi Teksasas A&M, kas bija ranga ceturtā komanda, piekāpās Misisipi štata koledžai ar 28:35.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
Liberty Flames

     [+] [-]

, 2016-11-19 13:45, pirms 7 gadiem
Malacis, prieks par Ralfu