Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Taurus uzveic Detonatoru

Taurus uzveic Detonatoru
Mārtiņš Palejs (BBHL foto)

26. novembra pievakarē savstarpējā cīņā tikās Detonators un Taurus hokejisti.

Spēles pirmās minūtes jau liecināja par to, ka spēle nebūs viegla ne vienai ne otrai komandai. Hokejisti demonstrēja ātru un agresīvu spēli. Pirmajā periodā nevienai no komandām neizdevās pārņemt iniciatīvu un pirmais periods noslēdzās ar 0:0. Nevarētu teikt, ka trūka vārtu gūšanas momentu. Abi vārtsargi darbojās nevainojami.

Otrā perioda sākumā Taurus pārliecinoši pārņēma iniciatīvu savās rokās. Taurus hokejisti pirmās piecas perioda minūtes darbojās vienīgi pa Detonators aizsardzības zonu, piespiežot Detonators vārtsargu kapitulēt divas reizes nepilnu divu minūšu laikā. Pirmais izcēlās Mārtiņš Palejs ar izcilu metienu vārtu tuvajā devītniekā, bet otros vārtus guva Gatis Ošiņš, pēc Reiņa Graura un Valta Ozoliņa piespēlēm. Pēc gūtajiem vārtiem Taurus atslābinājās un spēle izlīdzinājās, kas ļāva Detonators hokejistiem vienus vārtus atgūt. Ar vārtu guvumu izcēlās Pēteris Rušiņš panākot minimālo 2:1.

Nebija ilgi jāgaida līdz Taurus atguva divu vārtu pārsvaru. Minūti pēc Rušiņa gūtajiem vārtiem atkal izcēlās Mārtiņš Palejs no Riharda Putniņa izcilas piespēles, ripu Palejs jau trieca tukšos vārtos. Otrais periods noslēdzās ar pārliecinošo Taurus pārsvaru 3:1.

Trešā perioda sākumā Detonators atguva vēl vienus vārtu pierādots, ka nav gatavi padoties. Atkal precīzs izrādījās Pēteris Rušiņš. Pretēji ierastajam, kad trešajā periodā tiek nospēlētas vien 5 - 6 minūtes, šoreiz bija atlikušas divpadsmit minūtes līdz beigu sirēnai. Detonators pilnībā bija pārņēmis spēli savās rokās. Viss ko spēja Taurus bija mest ripas ārā no savas zonas, vai doties pretuzbrukumos. Viens no šiem pretuzbrukumiem beidzās ar skaistu vārtu guvumu, pēc M.Paleja metiena ripu jau tukšos vārtos pielaboja Rihards Putniņš. Detonators atlikušajā laikā nespēja mazināt rezultāta starpību un spēle noslēdzās ar Taurus uzvaru 4:2.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja