Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:214, Did:0, useCase: 3

Starts ceturtajai Vidzemes atklātā čempionāta hokejā sezonai

Otrdien, 16. septembrī, plkst. 18:15 ar trešās līgas komandu spēli ''Ciedra A'' - ''Bruģis'', Vidzemes Olimpiskajā centrā aizsāksies ceturtā Vidzemes atklātā čempionāta hokejā (VAČH) sezona.

Pērn čempionāts norisinājās astoņus mēnešus, kuru laikā tika aizvadītas 385 spēles, kas ir vidēji 12 spēles nedēļā. Pirmās līgas komandu konkurencē pirmo vietu ieguva Kajakas (Igaunija), otrajā vietā atstājot Smiltenes Vanagus, kas ar vienu punktu pārsvaru aiz sevis atstāja HK Smilteni. No otrās līgas komandām par uzvarētājiem kļuva Viesulis, otro vietu ieguva Rūjiena, bet trešo Vijciems. Savukārt trešajā līgā pirmo vietu ieguva Wendi, otrajā atstājot VHK Jauniešus, bet trešajā Raunas bruģakmeni.

Jāpiebilst, ka sezonas svinīgā atklāšana notiks 30. septembrī plkst. 21:25, kad laukumā tiksies 1. līgas komandas Valmieras ''Inflekss'' un Igaunijas komanda no Tartu.

Sīkāka informācija par spēlēm Vidzemes Olimpiskā centra mājas lapā!

Informāciju sagatavoja:
SIA Vidzemes Olimpiskais centrs”
Mārketinga speciāliste
Karīna Odriņa