Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Brenčs piektdien tiek izrakstīts no slimnīcas

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Brenčs piektdien tiek izrakstīts no slimnīcas
Rolands Brenčs
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Basket" Latvijas tūres ielu basketbolists Rolands Brenčs, kurš 9. septembra posmā Rīgā pēc kritiena guva galvas traumu, piektdien tiek izrakstīts no slimnīcas. "Pašsajūta uzlabojusies," sarunā ar "Streetbasket.lv" uzsver Brenčs.

9. septembra notikumi Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā" guva plašu rezonansi arī Latvijas interneta vidē, pateicoties aculiecinieka mākslinieciski pārāk šausminošajam video un žurnālistu vēlmei negadījumu spēles laikā padarīt par traģēdiju.

"Ārsti slimnīcā konstatēja smadzeņu satricinājumu, pārsistu galvu un kakla saišu sastiepumu," stāsta Rolands Brenčs. "Piektdien tieku izrakstīts no slimnīcas. Ārsti ieteica apmēram pusotru mēnesi atturēties no sportiskajām aktivitātēm. Žēl, ka līdz ar to nāksies izlaist oktobra sākumā notiekošo "Ghetto Basket" finālturnīru. Vēlos pateikties visiem cilvēkiem, kuri patiesi pauda atbalstu man un vēlēja ātrāku atveseļošanos. Bučas visiem!"

1. un 2. oktobrī Rīgas Sporta manēžā notiekošajā "Ghetto Basket" superfinālā Brenčs bija iecerējis startēt "RPP" sastāvā kopā ar Andri Siļutinu un Tomu Celmiņu. Rolanda komandas biedriem šoreiz nāksies meklēt aizvietotāju vienam no labākajiem ielu basketbolistiem.

Izmantotie resursi:
Streetbasket.lv

     [+] [-]

, 2010-09-17 14:14, pirms 14 gadiem
turies, vecīt!!!

     [+] [-]

, 2010-09-17 15:48, pirms 14 gadiem
shketels