Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

Jaunie dankeri tiksies “VEF Rīgas skolu superlīgas” finālā

Elīna Kolna
Elīna Kolna

11. sezonas izskaņā “VEF Rīgas skolu superlīgas” fināla pēdējā dienā, 27. februārī, Daugavas Sporta namā norisināsies vidusskolēnu Vislatvijas slam dunk konkurss, kurā piedalīsies septiņi jaunie dankeri - Gustavs Drava, Ernests Ločmelis, Rihards Aleksandrovs, Mārtiņš Krūmiņš, Mariss Stašāns, Kristians Birznieks, Eduards Avotiņš un Kristers Valeiko. 

Konkursa mērķis ir parādīt, ka Latvijā aug jaunie talanti un vidusskola ir tas posms, kurā ir iespējams to attīstīt un pilnveidot. Katrs no septiņiem predententiem sevi ir pierādījis laukumā, palīdzot savai komandai iegūt vērtīgos spēles punktus un izcēlies ar meistarīgām kustībām, tāpēc organizatori, uzskata, ka šis slam dunk konkurss būs augstas kvalitātes un emociju pārpildīts notikums skolu basketbola vēsturē. Lai noskaidrotu labāko no labākajiem uz slam dunk konkursu tiek aicināta profesionāla žūrija, kas ir Latvijā ar basketbolu vienoti cilvēki, kā vienu no tiem var minēt Latvijā labākais dankeris, kurš sevi ir pierādījis vairākos starptautiskos turnīros, tas ir neviens cits kā Kristaps Dārgais.

Kā viens no konkursa līderiem tiek minēts Rīgas Hanzas vidusskolas pārstāvis Rihards Aleksandrovs, kurš pārliecinoši sevi parādīja pusfinālā pret Rīgas 47. vidusskolu, izcīnot savai komandai 17 punktus, un spēles laikā veicot skaistus dankus, kas līdzjutēju rindās izraisīja skaļas ovācijas. Kādi ir pārējie pretendenti, un kurš izcīnīs titulu, to mēs uzzināsim 27. februārī plkst.16.00 Daugavas Sporta namā, kurā paralēli notiksies arī lielie fināli.

“VEF Rīgas skolu superlīgas” fināli vienmēr ir bijuši svētki gan basketbola mīļotājiem, gan pašiem spēlētājiem. Tās ir sacensības, lai izcīnītu labākās skolas titulu, bet tajā pašā laikā tā ir kopā būšana un labi pavadīts laiks ar draugiem un skolas biedriem. Turnīra organizatori sola pārsteigumus gan mūzikālu priekšnesumu ziņā, gan arī konkursus un aktivitātes skatītājiem.

Nāc un atbalsti savu skolu! Tiekamies Daugavas Sporta Namā 27. februārī, visas dienas garumā!

     [+] [-]

, 2020-02-20 23:00, pirms 4 gadiem
Lielākais favorīts, manuprāt, Avotiņš! Šaubos, ka Aleksandrovs var ielikt starp kājām. Avotiņš uzvarēs un nākamgad spēlēs VEF Rīga. Vismaz viens no šī piepildīsies!