Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:331, Did:0, useCase: 3

"Jako" izcīna 200 dolāru balvu turnīrā pie "Alfas"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Jako" izcīna 200 dolāru balvu turnīrā pie "Alfas"
"Jako" - Mārtiņš Šteinbergs, Niks Saknītis, Kaspars Jakubonis
Foto: Renārs Buivids

"Ghetto Basket" Latvijas tūres "Special edition 2x2" turnīrā svētdien Rīgā, pie tirdzniecības parka "Alfa" triumfēja "Jako" strītbasketbolisti saņemot galveno balvu - 200 ASV dolāru naudas balvu no kafe „Boulangerie Bonjour”.

"Ghetto Basket" Latvijas tūres ietvaros trešo reizi notika "Divi pret divi" turnīrs, taču tieši naudas balvas izsludināšana kļuva par stimulu startam daudzām spēcīgām komandām, kā arī pazīstamu un meistarīgu basketbolistu jauno veidojumu debijai.

Ar "Jako" trio - Mārtiņu Šteinbergu, Niku Saknīti, Kasparu Jakuboni - sāncenši noteikti rēķinājās kā ar spēcīgu sāncensi, taču par galvenajiem pretendentiem uz čempionu titulu tika uzskatīti "Streetshop" (Mārtiņš Motivāns, Jānis Lasmanis, Otto Polis), "Talanti" (Raimonds Elbakjans un Andis Cīrulis), jaunizveidotais "Latgales ceļš" (Artjoms Butjankovs, Jānis Timma, Žanis Peiners), kā arī "ABC" (Oskars Rusmanis, Ģirts Strikauskis, Einārs Tukišs).

Ceļā uz finālu tieši "Streetshop" izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā pārspēja "Latgales ceļu", bet otrajā kārtā uzveica arī "ABC". Ceturtdaļfinālā "Streetshop" uzveica "Go Home". "Jako" ceturtdaļfinālā pārspēja "Paskal", bet pusfinālā uzveica arī "Bananāsu". Lai arī "Jako" gan pusfinālā, gan finālā spēles sākumā nonāca zaudētājos, tomēr šim trio izdevās atspēlēties un uzvarēt. Pamatturnīrā cīņas notika līdz septiņiem punktiem, bet izšķirošajos mačos - līdz 11 punktiem. Iespējams, tieši līdzvērtīgais sastāvs ļāva izcīnīt uzvaras svarīgākajās spēlēs, jo, piemēram, finālā "Streetshop" rezervists Polis laukumā uznāca tikai uz dažām bumbas izspēlēm.

"Streetshop" dāvāto Ls 100 dāvanu karti par uzvaru "Slam Dunk" konkursā saņēma Haralds Kārlis, izšķirošajos mēģinājumos tomēr pārspējot otro vietu ieguvušo Matīsu Elmi, kā arī trešās vietas ieguvēju Kārli Štolceru.

"Pussy Energy Drink" trīspunktnieku konkursa finālā tikai pēc pārspēles kļuva zināms uzvarētājs. Papildus desmit metienu sērijā Kristaps Zeids tomēr uzveica Oskaru Rusmani. Trešo vietu izcīnīja Oto Ošenieks.

Kopumā šajā turnīrā startēja 67 komandas. Daudzos skatītājus izklaidēja mūziķis "Reject", kā arī BMX fletlanda meistars Dāvis Dudelis, kā arī kādas vecmeitu ballītes atraktīvās dalībnieces.

Turnīra laureātiem balvas no „Streetbasket”, TP „Alfa”, „Cinamon”, „Garnier”, „Impulss Tatoo”, „Streetshop”, „Veikot.lv”, „Tio”, „Pussy Energy Drink”, „Bazooka peintbols”, „Abragciems”, „Pussy Lounge”, "Dr. Feldmaņa Med SPA" , kā arī īpaša balva no kafe „Boulangerie Bonjour”.

”Ghetto Basket” lieldraugi: tirdzniecības parks „Alfa”, „Latvijas Universitāte”, „VEF Rīga”, „Boulangerie Bonjour”. „Ghetto Basket” Latvijas tūres informatīvie atbalstītāji: “Draugiem.lv, “Sportacentrs.com”, “European Hit Radio”, “Apollo.lv”, “1188”, žurnāls “Sports”.

15. augusta "Ghetto Basket Special edition 2x2" laureāti:

1995. gadā dzimušie un jaunāki zēni; sievietes

1. "Firminieki" (Armands Ginters, Jorens Duļevskis, Emīls Kiziks)

2. "Šreks" (Ivars Žvīgurs, Rihards Mikas, Eduards Blūms)

3. "Slammers" (NIklāvs Kārkliņš, Patriks Roze)

1994. gadā dzimušie un vecāki vīrieši

1. "Jako" (Mārtiņš Šteinbergs, Niks Saknītis, Kaspars Jakubonis)

2. "Streetshop" (Mārtiņš Motivāns, Jānis Lasmanis, Otto Polis)

3. "Bananāss" (Oto Ošenieks, Kristaps Zeids, Kristaps Bernāns)

Izmantotie resursi:
streetbasket.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-08-16 00:22, pirms 14 gadiem
has!

  +3 [+] [-]

, 2010-08-16 00:26, pirms 14 gadiem
Prēmija Vēl varēja 200 Rubļus

     [+] [-]

, 2010-08-16 00:33, pirms 14 gadiem
arrived rakstīja: Prēmija Vēl varēja 200 Rubļus
Nauda tomēr paliek nauda...

  +2 [+] [-]

, 2010-08-16 00:35, pirms 14 gadiem
Viens no viniem var nopirkt jaunus street ball apavus

  +2 [+] [-]

, 2010-08-16 00:46, pirms 14 gadiem
Izceļ? Tas jau ar tā kā būtu jāliek pēdiņās, sarunvaloda tomēr!

     [+] [-]

, 2010-08-16 04:08, pirms 14 gadiem
200 dolāri LOL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja