Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Pilnā sparā rit Biznesa centra kauss telpu futbolā

Andrejs Siliņš

Jau no maija sākuma Liepājas Olimpiskajā centrā katru svētdienu norisinās Biznesa centra kauss telpu futbolā. Līdz šim turnīrā ir izspēlētas trīs spēļu kārtas un pagaidām līderpozīcijās ar trijām uzvarām tik pat aizvadītajās spēlēs atrodas komanda „Meta-Plast/Swedan”.

Kopumā turnīrā ir izspēlētas trīs kārtas un nākošās divās nedēļas nogalēs tiks izspēlētas pēdējās divas spēļu kārtas apakšgrupu turnīrā. Pagaidām bez zaudējumiem cīņu turpina tikai pašreizējie līderi „Meta-Plast/Swedan” un komanda „Jensen Metal”, kurai ir viena spēle rezervē.

„Meta-Plast/Swedan” komandas sekmes lielā mērā ir saistītas ar viņu līdera Dmitrija Titova sniegumu, kurš trijās aizvadītajās spēlēs ir izcēlies ar 11 precīziem raidījumiem.

Diemžēl neiztika arī bez starpgadījumiem, jo turnīra organizatori ir konstatējuši pārkāpumu vienai no komandām, kuras sastāvā iespējams ir spēlējis spēlētājs, kurš nav ierakstīts komandas pieteikumā un nav tiesīgs piedalīties turnīrā. Galējais lēmums šajā jautājumā tiks pieņemts līdz ceturtās kārtas spēlēm.

Nākošās spēles tiks aizvadītas jau šo svētdien, 22. maijā, kad tiks aizvadītas četras ceturtās kārtas spēles. Spēles sāksies jau no pulksten 11:00. Norises vieta paliek nemainīga – Olimpiskā centra sporta zāle Nr. 4 (volejbola zāle).

Spēļu rezultāti

1. kārta:

Silkeborg – Jensen Metal 5:7
Interspiro – Meta-Plast/Swedan 1:11
Trelleborg – Kohsel 5:4
Baltic Rim – Lesjofors 0:20

2. kārta (8. maijs):

Interspiro – Baltic Rim 6:6
Trelleborg – Jensen Metal 2:3
Meta-Plast/Swedan – AE Partner 4:3
Kohsel – Caljan Rite/Hite 6:4

3. kārta (15. maijs):

Interspiro – AE Partner 2:11
Trelleborg – Caljan Rite/Hite 5:6
Meta-Plast/Swedan – Lesjofors 4:3
Kohsel – Silkeborg 2:12

Spēļu kalendārs

4. kārta (22. maijs):

11:00 Baltic Rim – AE Partner
11:45 Jensen Metal – Caljan Rite/Hite
12:30 Interspiro – Lesjofors
13:15 Trelleborg – Silkeborg

5. kārta (29. maijs):

11:00 Meta-Plast/Swedan – Baltic Rim
11:45 Kohsel – Jensen Metal
12:30 AE Partner – Lesjofors
13:15 Caljan Rite/Hite - Silkeborg

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs