Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Ventspils telpu futbola čempionāts noslēdzies

Andrejs Siliņš

Ventspils telpu futbola čempionāts noslēdzies
Uzvarētāji "Honda"

Ceturtdien, 11.martā, Sporta hallē „Pārventa” norisinājās Ventspils telpu futbola čempionāta finālspēle, kurā tikās „LatusSardze” un „Honda” komandas.

Pirmos vārtus šajā izšķirošajā spēlē guva „Hondas” futbolists Romans Ohrimenko, kam sekoja vēl vieni „Hondas” komandas veiksmīgi realizēti vārti Ruslana Morčenkova izpildījumā. Lai gan „LatusSardzes” spēlētāji centās rezultātu izlīdzināt, līdz pat pirmā puslaika beigām viņiem tas neizdevās un puslaiks beidzās ar rezultātu 2:3 „Hondas” labā. Otro puslaiku „LatusSardze” uzsāka jau daudz veiksmīgāk un, pateicoties Ivana Jeļica realizētajiem vārtiem, izdevās izlīdzināt spēles rezultātu – 3:3. Tālāk jau spēle kļuva daudz azartiskāka.

Kad līdz spēles beigām bija palikušais vairs tikai 2 minūtes un „Hondas” spēlētājs Romans Ohrimenko, pēc savas komandas labā gūtajiem 6-tajiem vārtiem, sajūsmā norāva sev kreklu, spēles tiesnesis viņam piešķīra dzelteno kartīti. Tas bija jau otrais brīdinājums Ohrimenko un līdz ar to spēlētājs tika noraidīts no laukuma. Pēc šāda spēles pagrieziena „LatusSardzes” komanda pieņēma lēmumu noņemt savu vārtsargu un tā vietā laukumā laist vēl vienu spēlētāju.

Šāda taktika izrādījās ļoti pareiza un, spēlējot vairākumā, „LatusSardzes” futbolists Aleksejs Vozņuks spēles pēdējā minūtē panāk neizšķirtu rezultātu 6:6. Tomēr veiksme šoreiz bija „Hondas” spēlētāju pusē un 10 sekundes pirms spēles beigu signālam „Hondas” futbolists Sergejs Logivovs gūst savus otros šīs spēles un izšķirošos vārtus, noslēdzot Ventspils telpu futbola čempionātu ar rezultātu 6:7 un savai komandai nodrošinot čempionāta uzvarētāja titulu.

Par Ventspils telpu futbola čempionāta finālspēles labākajiem spēlētājiem tika atdzīti un piemiņas dāvanas no FK „Ventspils” saņēma Vitālijs Kozjaikins ( LatusSardze) un Sergejs Loginovs (Honda).

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Sporta un mārketinga daļa