Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:215, Did:0, useCase: 3

Mītava Open zināmi visi lielās balvas izcīņas finālisti

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Mītava Open  zināmi visi lielās balvas izcīņas finālisti
Rīgas posma uzvarētāji komanda "Korsāri"

Atklātā amatieru čempionāta mini futbolā Mītava Open 2009 Rīgas posms, kas notika sestdien Rīgā “Energoautomātikas” stadionā, bija pēdējais reģionālais posms pirms lielā fināla, kas notiks Skonto futbola stadionā jau šajā sestdienā. Posmā uzvarēja komanda "Korsāri", otro vietu ieguva "Laimes lācis",

Trešo vietu izcīnīja "Daugmales dadzis", savukārt ceturtajā vietā ierindojās komanda "Alliance". Tādejādi ir noskaidrotas visas komandas, kas 15. augustā cīnīsies par lielo balvu.

Rīgas posmā sporta komentētāja lomā iejutās Anatolijs Kreipāns, kuram šis jau bija otrais Mītava Open posms. Jau ziņots, ka Mītava Open komentētāju pulkam pievienosies arī Māris Rīmenis - viņš aicināts kļūt par spēļu komentētāju Mītava Open 2009 fināla spēlēm Skonto futbola stadionā.
Mītava Open finālā Skonto futbola stadionā skatītājus gaidīs ne tikai sportiskas aktivitātes, bet arī vairāki grupas sarūpēti pārsteigumi.

Fināla sacensībās piedalīsies sekojošas komandas: no Mītava Open Kurzemes posma - komandas "Zemnieki", "Rainis", "Kuldīgas sporta aģentūra" un "Turlava", No Mītava Open Zemgales posma - komandas "KV&LP", "Lauki", "Ozolnieki" un "Safeguard", no Mītava Open Vidzemes posma - komandas "Cold gel", "B-peat", "Eglītes mežs" un "Staiceles bebri", no Mītava Open Latgales posma - komandas "Vels", "Barons", "Daugava city united" un "Cerbers/Security", no Mītava Open Ziemeļaustrumlatvijas posma - komandas "Kvarcs", "FK Smudzis", "Zemgales būvmeistars" un "Parsportu.lv" un no Mītava Open Rīgas posma - komandas "Korsāri", "Laimes lācis", "Daugmales dadzis" un "Alliance".

Čempionātu Mītava Open 2009 organizē grupa Prāta Vētra sadarbībā ar SIA Unititled. Spēļu norisi atbalsta: sporta apģērbu un aksesuāru izplatītājs Sporta punkts, iepirkšanās centrs Olympia, Skonto stadions.

Informatīvie atbalstītāji: Latviešu Radio, Kas Jauns, Neatkarīgā Rīta Avīze, Telegraf, eSports.lv, tvnet.lv, orb.lv, fhm.lv, Bad Dog.

Informāciju sagatavoja: Sigita Kaņepe Prāta Vētras menedžments.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-10 09:56, pirms 15 gadiem
Kur ir foto no Rīgas posma?

  +1 [+] [-]

, 2009-08-11 19:21, pirms 15 gadiem
vo te ir viss --------- foto.delfi.lv: DELFI foto > Lietotāja albums > MĪTAVA...

     [+] [-]

, 2009-08-11 23:05, pirms 15 gadiem
Labaas bildes!! Go Engure!!! Korsaari labaakie!!