Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Nāc uz izšķirošajām spēlēm, atbalsti un piedalies konkursos

Andrejs Siliņš

Atbalsti savējos Y-A CUP turnīrā šajās brīvdienās spēlē par trešo vietu 30. aprīlī 17:00 OSC un 1. maijā lielajā finālā Arēnā Rīga.

30. aprīlī pēc lielās talkas lielisks dienas turpinājums būs Y-A CUP cīņa par bronzas medaļām starp Auteko un Skaistuma Institūta komandām 17:00 OSC. Taču pēc spēlēm visi skatītāji un komandu spēlētāji ir laipni aicināti doties un Fanu telti pie Kongresu nama, kur tiešraidē plkst. 19:00 varēs vērot Pasaules čempionāta spēli hokejā starp Latvijas un Čehijas izlasēm.

Fināla spēles dienā 1.maijā būs iespēja visiem piedalīties Basketbola svētkos Arēnā Rīga.

Pirms fināla spēles ir izdevīgi atnākt ātrāk, jo būs iespēja vērot kā BBL sudraba medaļu ieguvēji VEF Riga pusfināla trešajā spēlē spēkiem mērosies ar "Liepājas Lauvu" basketbolistiem.

Pēc tam 19:15 Lielais Fināls BK Dolāri : O.C.T.

Fināla vērtīgākajām spēlētājam pārsteiguma balva no VICHY.

Spēlēs būs konkursi un pats galvenais vērtīgas balvas, skatītājiem un komandām no Nike, Vichy, Triobet, OC Rīga, Pif Paf un Ādažu Čipsiem.