Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Liepājas pilsētas basketbola regulārais čempionāts tuvojas noslēgumam

Andrejs Siliņš

Liepājas pilsētas basketbola regulārais čempionāts tuvojas noslēgumam
Foto: AP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas vienas no noslēdzošajām spēlēm pilsētas basketbola regulārajā čempionātā. Kopumā tiks aizvadītas četras spēles – piektdien un sestdien pa vienai cīņai, bet svētdien gaidāmas divas spēles no pulksten 14:00.

Pilsētas basketbola regulārais čempionāts strauji tuvojas noslēgumam, līdz ar to, atlikušās spēlēs visām komandām ir divtik svarīgas. Atgādinām, ka pēc regulārā čempionāta noslēguma pirmo divu vietu īpašnieki automātiski nodrošina sev vietu pusfinālā, savukārt 3. līdz 6. vietas īpašniekiem būs jāaizvada ceturtdaļfināla cīņas, kur uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā.

Situāciju turnīra tabulā ir ļoti interesanta. Ja pirmās divas komandas – „Ģeodēzists” un „Red Sun Buffet” var justies droši par savu vietu pusfinālā, tad pārējām komandām izšķirošās cīņas lielā mērā vēl būs tikai priekšā. Visinteresantākā kauja varētu būt starp „Liepājas Universitāte”, „VIA-S Modular Houses” un „Liepājas Papīrs” komandām, kuru bilance ir ārkārtīgi līdzīga.

Šajā nedēļas nogalē norisināsies četras spēles, no kurām trīs ļoti iespējams aizritēs ar vienas komandas izteiktu pārsvaru, bet viena spēle norisināsies tieši starp pieminētajām „VIA-S” un „Liepājas Universitātes” komandām, kur ļoti ticams varētu noskaidroties 3. vietas liktenis pēc regulārā čempionāta.

Gan piektdien, gan sestdien tiks aizvadīta viena spēle, bet svētdien norisināsies divas cīņas no pulksten 14:00. Piektdienas spēle pulksten 19:00 norisināsies LOC sporta zālē Nr. 2, bet sestdien un svētdien mači tiks aizvadīti LOC sporta zālē Nr.4 (volejbola zāle).

Divpadsmitās spēļu kārtas kalendārs (31. janvāris):

19:00 "Liepājas Universitāte" - "LSSS"

Divpadsmitās spēļu kārtas kalendārs (1. februāris):

13:30 "Ģeodēzists" - "Fēnikss"

Trīspadsmitās spēļu kārtas kalendārs (2. februāris):

14:00 "VIA-S Modular Houses" - " Liepājas Universitāte "
15:30 "Red Sun Buffet" - "LSSS"

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs