Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

BK Ķekari pieveic arī DSV

Skatītājiem vienā no interesantākām spēlēm, BK Ķekari viesos pieveica DAL Pretendentu līgas jaunpienācējus DSV komandu ar rezultātu 62:52. Skatītājiem šī spēle bija interesanta, Artūra Škutes un viena no pretinieku labākā spēlētāja skaisto bumbas triecienu no augšas dēļ, kā arī spēles sākumā Ķekariem iegūstot desmit punktu pārsvaru, turpinājumā DSV pat panāca neizšķirtu, uzturot visu spēli spraigu situāciju. Beigu rezultāts 62:52. Ķekariem atkal neapturams bija Edijs Dzenis.

BK Ķekari: Edijs Dzenis 26, Signis Vāvere 13, Artūrs Škute 13, Intars Nikonovs 4, Justs Lūkins 4, Oskars Aizporietis 2, Artūrs Portnovs, Dmitrijs Kuzmins, Jevgēnijs Turkins, Rolands Porietis

DSV komandā Māris Skrējāns guva 21 punktu.

BK Ķekari trenera komentārs:
Sasniegts pagājušās sezonas uzvaru skaits. Ķekari vēl uzvarēs?
Šajā aplī ceru, ka četras spēles vēl vinnēsim. Bet, ja nopietni, vēl priekšā, protams ir atlikušās šā apļa spēles un pilns otrais aplis. Komandas tik līdzīgi viena ar otru spēlē, ka ir jāsaprot, ka ar šīm uzvarām var nokrist arī ļoti zemu. Ir vairākas komandas, kas savu potenciālu vēl nav parādījušas. To var izskaidrot ar to, ka šis viņiem ir pirmais gads. Varu to teikt pēc pieredzes. Citi ātrāk ieskrienas (Hipotēkas, Lapenieki), citi nedaudz lēnāk. Es domāju, ka ne DSV, ne Baltezers, ne Pronets.lv nerāda savu patieso varējumu. Tas pats droši vien ir ar SCM Microsystems un Ķekavu, bet par tām komandām man ir grūtāk spriest, jo vēl neesam ar viņiem laukumā tikušies. Un domāju, jo vēlāk tas notiks, jo sliktāk mums. Apgriezienus viņi tikai uzņems. Bet mēs turpināsim iesākto, gatavosimies katrai spēlei atsevišķi un, cerams, turpināsim priecēt mūsu atbalstītājus.

Pirmajā ceturtdaļā tika iemesti 20 punkti. Nākamajās piecpadsmit minūtēs tikai 12. Kāpēc tā
Laukumā puiši izgāja kaujinieciski noskaņojušies. Bija pārliecība par sevi. Spēle aizgāja. Un jau pirmo ceturtdaļu noslēdzot ar plus desmit, neviļus tika pārkāpta robeža, kur pārliecība pārvēršas par pašpārliecību. Un DSV nav komanda, kas to pieļaus. Viņi cīnās visu spēli. Un tas mums bija jāzina, bet kaut kā izslīdēja no galvas. DSV sāka vilkt klāt rezultātā, bet mums sava spēle bija nedaudz zudusi un nervozi mēģinājām tikt atpakaļ uz ceļa. Spēles vidus tā arī norisinājās. Pretinieki izmantoja mūsu kļūdas. Protams, mums bija liels iztrūkums sastāvā, jo kā zināms nebija ne Samtiņa, ne Turkina, ne Eiduka. Arī vecais Portnovs joprojām nav atgriezies ierindā. Bet sākoties pēdējai spēles ceturtdaļai nācās sapurināt puišus un likt iet darboties laukumā ar 150% atdevi. Tas bija jāvar izdarīt, ja pusi spēles ir aizvadīts ar pusspēku. Bet pēdējā ceturtdaļā viss tika salikts atpakaļ pa plauktiņiem un spēli nobeigt ļāvu rezervistiem, kas atkal palielināja punktu pārsvaru.

Kas veicināja uzvaru šajā spēlē?
Pirms spēles bija izanalizēts DSV sniegums. Un redzams, ka uzvarai jābūt, ja neielaižam vairāk par 60 punktiem aizsardzībā. To pateicu arī saviem spēlētājiem. Reāli viņiem bīstami ir trīs spēlētāji. DSV komandai, parasti kopumā sanāk iemest līdz 60 punkti. Un redzot, ka ierindā nav Voiteks, likās uzdevums izpildāms. Un tā arī notika. Paši iemetām 62 un ielaidām tikai 52. Pretiniekiem sodiņu treniņš būtu obligāts, kā militārais dienests. Pārsteidza lielais realizēto trīspunktnieku daudzums no pretiniekiem, kas lielākoties arī viņus turēja virs ūdens.

Ķekari izskatījās nepilnā sastāvā.
Kā jau minēju iztrūka 4 spēlētāju. Ja bez vecā Portnova jau spēlējam kādu laiku, tad Eiduka, Turkina un Samtiņa iztrūkums bija manāmi jūtams. Nācās rotēt ar ierobežotu spēlētāju skaitu. Garajiem bija viena maiņa, mazajiem divas un uzbrucējiem viena. Liekas, ka tas taču ir pietiekami, bet esam pieraduši spēlēt vairāk rotējot un sadalot spēkus. Turkins ir apslimis, cerams, ātri tiks atpakaļ ierindā, jo ir svarīgas lomas spēlētājs. Eidukam darbs. Samtiņam skola. Cerams uz nākamo spēli visi būs ierindā.

Škute beidzot rādīja līdzīgu sniegumu kā treniņos.
Arča zina, kas viņš ir un ko var. Beidzot viņš sāk saprast, ka viņam ir potenciāls un ka tas jāliek lietā. Skaidrs kā diena ir tas, ka viņš ir labākais centrs līgā un līdzīgu viņam nav. Viņš ir nepārspējams. Apturēt Škuti varētu vienīgi varbūt ar kādu tanku. Ar katru spēli tas ir ar vien labāk redzams. Pretiniekiem ieteiktu nežēlot līdzekļus un meklēt labus centrus. Vislabāko tiem nedabūt, jo tas jau ir pie mums, bet ticu, ka ir vēl kāds, kas varētu censties līdzināties Škutem. Un, protams, liels nopelns ir arī Kuzminam, jo tieši viņš ir tas, kas aizvieto Artūru, kad ir jāatpūšas. Un Škute redz, ka pašam atpūšoties, Dima ideāli padara savu darbu. Un tas abus centrus kopā padara par labākajiem.

kekari.lv

  +2 [+] [-]

, 2009-11-12 09:10, pirms 15 gadiem
apturet ar tanku,ha,nu gan saslaveja :p

  +3 [+] [-]

, 2009-11-12 10:49, pirms 15 gadiem
Labs sniegums Kekariem, apsveicu, ka ari labs raksts.
Sobrid izskatas, ka par vadosam pozicijam Pretendentu liga cinisies Hipoteku Banka, Lapenieki, Upesciems un Kekari.

Man simpatize Hipoteku Bankas komanda, kurai sobrid izdodas patiesi iespaidigs sniegums. Komanda ir atra, mobila un fiziski izturiga.

     [+] [-]

, 2009-11-12 13:13, pirms 15 gadiem
fufelis. kad būs nākamā intervija ar sevi?

  -1 [+] [-]

, 2009-11-13 09:10, pirms 15 gadiem
atkal akstu raksts!Dizais centrs redzets darbiba,nekas no vinja tur nav,uzliek normalu fizisku dzeku preti,un amen sezh miera!Superprofesionala vardu komanda,aksti!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-13 09:20, pirms 15 gadiem
Booo rakstīja: atkal akstu raksts!Dizais centrs redzets darbiba,nekas no vinja tur nav,uzliek normalu fizisku dzeku preti,un amen sezh miera!Superprofesionala vardu komanda,aksti!
Sveiks,

prieks redzēt, ka joprojām seko līdzi un atbalsti Ķekarus.

Piedāvāju Tev uzspēlēt viens pret vienu ar Arču! Ko saki?

  -1 [+] [-]

, 2009-11-14 04:47, pirms 15 gadiem
atslabsti puisit un dzivo talak sava sapnju pasaule!!