Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Noslēgsies pilsētas regulārais čempionāts basketbolā

Andrejs Siliņš

Šo sestdien, 8. februārī, ar trijām 14.kārtas spēlēm Liepājas Olimpiskajā centrā noslēgsies pilsētas regulārais čempionāts basketbolā. Spēles sāksies jau no pulksten 14:00, kuras laikā tiks noskaidroti visi ceturtdaļfināla pretinieki.

Pilsētas basketbola regulārajā čempionātā ir atlikušas vairs tikai trīs spēles, kuras ļoti svarīgas būs divām komandām – “VIA-S Modular Houses” un “Liepājas Universitāte”. Abām komandām pirms pēdējās spēļu kārtas ir vienāda bilance – sešas uzvaras un pieci zaudējumi, līdz ar to, 3. un 4. vietas liktenis pēc regulārā čempionāta izšķirsies tieši sestdienas spēlēs. Nenoliedzami, daudz labākā situācijā ir “VIA-S” basketbolisti, kuriem pēdējā kārtā ir jātiekas ar sporta spēļu skolas audzēkņiem, savukārt “Universitātei”, gluži pretēji, pretiniekos būs regulārā čempionāta uzvarētāji “Ģeodēzists”.

Atgādinām, ka pēc regulārā čempionāta noslēguma pirmo divu vietu īpašnieki automātiski nodrošina sev vietu pusfinālā, savukārt 3. līdz 6. vietas īpašniekiem būs jāaizvada ceturtdaļfināla cīņas, kur uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā. Pirmās ceturtdaļfināla spēles tiks aizvadītas jau pēc nedēļas, 16. februārī, taču precīza informācija par ceturtdaļfināla pāriem būs zināma tikai pēc sestdienas spēlēm.

Pēdējās 14.spēļu kārtas kalendārs (8. februāris):

14:00 "Ģeodēzists" - "Liepājas Universitāte"
15:30 "VIA-S Modular Houses" - "LSSS"
17:00 "Liepājas Papīrs" - "Red Sun Buffet"

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs