Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Ķekari dodas uz Ādažiem

Šodien BK Ķekari dodas savā pirmajā izbraukuma spēlē uz sev tik netīkamo Ādažu vidusskolas sporta zāli, lai mērotos spēkiem ar līgas jaunpienācējiem – Baltezers. Spēlēs sākums 20:45 . Par iespējām doties līdzi komandai šajā izbraukuma spēlē, interesēties komandas birojā. Savā pirmajā DAL spēlē Baltezers atzina pretinieka (SC Upesciems) pārākumu, piekāpjoties ar 47:60. Rezultatīvākais Baltazeram bija Einārs Melnis ar 21 punktu.

BK Ķekari oficiālās spēlēs, DAL Pretendentu līgā, nav izcīnījuši daudz uzvaras. Piecās spēles, pagājušā sezonā, tablo bija labvēlīgs Ķekariem. Šī sezona sākta ar pārliecinošu uzvaru pret Hipotēku banku, bet papētot pagājušās sezonas statistiku, tad Ķekari savas pārliecinošākās uzvaras (+18 un +31) izcīnījuši pret kādu citu banku – Nordea Banka, kura tagad jau spēlē 3. līgā un pagājušo nedēļu izcīnījusi pirmo uzvaru pār BrokerServiss (71:60). Uzvarot šodien, BK Ķekari atkārtotu savu uzvaru sēriju, ko pagājušā sezonā sasniedza ar uzvarām janvāra sākumā pret ZVĢ un Lidojošo cirku.

Interesnati, ka DAL savā pagājušās nedēļas spēļu apskatā, kā nedēļas citātu iekļāvusi BK Ķekari trenera intervijas fragmentu pēc uzvaras pār „Hipotēku banka” - „Un domāju šis Hipotēku bankai būs viens no retajiem zaudējumiem, jo neviens no viņu līderiem neparādīja uz ko viņš ir spējīgs.”

Trenera komentārs pirms spēles:

Kā komanda nosvinēja pirmo uzvaru?
Nekādu svinību nebija. Un nav jau arī vēl ko svinēt. Ir izcīnīta viena uzvara, bet priekšā vēl ir 21 spēle regulārajā sezonā. Ja būs divdesmit otrā uzvara, tad gan varu apsolīt, ka svinēsim.

Pagājušo sestdien, neatkarīgi no spēles iznākuma, bija paredzēta visas komandas kopā sanākšana – sezonas atklāšanas ballīte. Bet nākamajā dienā, pēc spēles, visi saņēmām traģisku ziņu. Nevienam uz svinībām vairs prāts nenesās. Nopietni gatavojamies nākamajai spēlei.

Kādas domas ir par Baltezera komandu?
Lai viņi vairāk domā par mums. Domas ir par to, ka jāuzvar. Ir ļoti grūti gatavoties spēlei, ja pilnībā nav nekādas informācijas par viņu spēles stilu. Viņiem ar mums ir vieglāk, jo mēs jau esam vienu gadu spēlējuši DAL – apskatās iepriekšējās sezonas rezultātus un redz, kas ir kas. Par Baltezeru zinu vienīgi to, ka pagājušo gadu viņi spēlēja un tika finālā NBDL (Neatkarīgā Basketbola Draugu Līga), kur gan laikam zaudēja. Par šīs līgas spēcīgumu spriest neņemos vispār, jo nav nekādas nojausmas, kas tur spēlē. Laikam jauna līga, šogad tikai otrais gads. Bet, lai tiktu finālā ir jāprot spēlēt jebkurā līgā. Spriest no pirmās spēles rezultāta DAL arī nevar, jo SC Upesciems ir tāda interesanta komanda – vienu spēli var būt neapturami, citā nevar savākties un zaudē pastarīšiem. Un Baltezeram šī bija debija, ar ko arī varētu skaidrot zaudējumu. Spēlei gatavojamies un koncentrējamies ļoti nopietni. Tikai vēlreiz atkārtošos – man pašam ļoti nepatīk Ādažu sporta zāle.

Vai kas mainīsies ar šodienas spēles starta piecinieku?
Ja visi spēlētāji būs ierindā, tad iespējams piecinieks paliks iepriekšējais. Bet iespējams kaut ko pamainīšu. Jāskatās pirms spēles, cik kurš būs gatavs vai noskaņojies. Zināms, ka palīdzēt nevarēs saspēles vadītājs Eiduks. Dainis Portnovs vēl ārstē savainoto rokas īkšķi. Pārējie gan būs visi ierindā un kaujas gatavībā.

Pēdējais treniņš bija vāji apmeklēts, vai komandai ir problēmas ar disciplīnu?
Domāju ar disciplīnu te nav nekāda sakara. Katram jau pašam ir jāsaprot, kas ir kas. Un neticu, ka uzvarēta viena spēle tagad nu kādam liks justies varenam. Ir rudens – kādam lauku darbi, kādam slimība, vēl kāds varbūt grib paspēt aizvest meiteni zelta rudeni pavērot. Treniņš ir svētdienas vakarā. Ne visi ir spējīgi ierasties – cits no laukiem, cits kādu citu iemeslu dēļ. Tā kā šis treniņš bija iepriekšēja dienā pirms spēles, varbūt, pat labāk ja cilvēki atpūtās un rīt metīsies spēlē ar dubultu sparu. Cerams, ka situācija uzlabosies. Ar spēlētājiem par to tiek runāts. Prioritātes jānosaka viņiem pašiem.

Cik bieži komandai ir treniņi?
Komandai oficiāli treniņi ir trīs reizes nedēļā. Ir iespējām sarunāt ar mani trenēties biežāk. Zāle ir pieejama, tikai jāgrib pašiem. Ir puiši, kas nāk un izrāda interesi, un ar tiem ejam individuāli patrenēties. Pats eju uz zāli bumbu mētāt, paskriet, palēkāt gandrīz katru dienu, izņemot 6dienas, kā arī tās dienas, kad nākamajā dienā ir spēle, kad jūtu, ka labāk iepauzēt. Un iespēja pievienoties ir katram no komandas.

Sportacentrs.com lapā par Ķekariem daudzi komentāri ir nievājoši.
Es domāju, ja redzētu šos komentētājus sejā un satiktu uz ielas, tad mūsu seju pārņemtu viens liels, liels smaids. Katram ir tiesības izteikt savu viedokli un šis ir portāls, kur to var darīt. Ja avīzes veido redaktori un rakstus taisa žurnālisti, tad šis ir portāls kuru veido un uztur tauta. Ar saviem rakstiem, komentāriem un viedokļiem. Protams, ka tas ir viņiem pašiem jāzina, vai viņi var tiesāt kādu kurš kaut ko dara. Mans moto ir, ka vispirms ir jāredz sevi un jāskatās uz sevi un tad uz citiem. Un gudri cilvēki to saprot un neraksta tādus sviestus.Un ja man jautā, ko domāju, ka daudzi izsaka, ka nevajag likt tādus rakstus, kas nevienam neinteresē, es droši varu atbildēt, ka raksti jau atrodas tieši tiem paredzētā sadaļā. Ja tie būtu pie sadaļas Hokejs-NHL, tad varētu taisīt lielas acis. Bet skatoties no otras puses, neviens jau ar varu nespiež lasīt tos rakstus. Es, piemēram, izlasu tos rakstus, kas man interesē, nevis izlasu kaut ko par šahu un saku, ka nevajag tādu likt, jo, redz, man tas liekas neinteresanti. Būs jau labi. Katra cilvēka izteiktais viedoklis ir interesants un tikai viņam pašam zināms tā pamatojums. Baigi iedziļināties mēs netaisāmies. Visi ir laipni aicināti uz mūsu spēlēm ar iespējām klātienē parunāties, padiskutēt un izteikt savu viedokli. Nevajag baidīties nākt.

kekari.lv

     [+] [-]

, 2009-10-06 01:18, pirms 15 gadiem
Jaa , Artuur, visi baidaas naakt uz speelem un tevi uz ielas satikt nav jau nekas pret taadaam zinjaam, bet smaids paarnjem tieshi manu un, domaajams, visu paareejo sporta fanu/ pashu sportistu sejas, kas visu sho lasa, jo es personiigi nevaru saprast, vai juus apzinaati teelojat pseidoprofesionaalu basketbola komandu, censhoties zinjas par sevi likt vienmeer un visur, kaa savaa laikaa Sonchika , vai PDz ''miljonaari''', vai arii tas ir taads savdabiigs joks un tu pats par to visu iesmiini... katraa zinjaa prieks , ka vismaz kaut ko darat,sportojat, bet smaids par to ''profesionaalismu''....

     [+] [-]

, 2009-10-11 13:23, pirms 15 gadiem
nu cik maksā biljete uz speli??BK ķekari šalli var nopirkt ??