Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:288, Did:0, useCase: 3

Piesaki arī Tu savas komandas dalību Latvijas Basketbola Alternatīvajai Līgai

Andrejs Siliņš

Latvijas Basketbola Alternatīvās Līgas (LBAL) vadība aicina amatieru komandas pieteikties jaunajai sezonai, ko atbalstīs veikals "B.A.L.L.", Individuālās Sagatavošanas Basketbola Skola (ISBS) un viens no labākajiem Latvijas saspēles vadītājiem Kristaps Valters.

Infomācijai :
• Visās spēlēs tiek rakstīts Tehniskais protokols.

• Spēles par 3. vietu un 1.vietu četrus gadus no LBAL pastāvēšanas pieciem gadiem ir notikušas Arēna Rīga ar 3 tiesnešiem.

• Katram spēlētājam ir iespēja cīnīties par vietu LBAL IZLASĒ un piedalīties Starptautiskajā Amatieru Basketbola Līgā -IABL (www.iabl.eu)

• LBAL ir sadarbība ar basketbola veikalu B.A.L.L. un Individuālās Sagatavošanas Basketbola Skolu (ISBS).

• Regulārajā sezonā tiek noteikts 1. apļa un 2. apļa, Play-Off un kā arī visas sezonas MVP.

• Katru gadu komandas cīnās par iespaidīgu ceļojošo kausu, kurā tiek iegravēti katra gada čempionu vārdi un uzvārdi.

• Čempioniem uzreiz pēc spēles tiek pasniegti čempionu T-krekli, čempionu cepurītes un medaļas, kā arī tiek noarganizēts viss nepieciešamais sezonas noslēguma After-Party ietvaros.

• Šogad ar LBAL līgu sadarbosies un palīdzēs tai attīstīties viens no labākajiem Latvijas saspēles vadītājiem Kristaps Valters!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-05 15:57, pirms 11 gadiem
Kur tad var pieteikt???

     [+] [-]

, 2013-08-05 22:40, pirms 11 gadiem
Zem bildes ir pieejams fails to atverot parādās informācija par pieteikšanos, droši vari rakstīt arī uz info@lbal.lv, tur tev diezgan ātri atbildēs un izstāstīs par visiem interesējošajiem jautājumie, līga ļoti laba, pats pagājušo sezonu nospēlēju un plānoju spēlēt arī šajā sezonā !!

     [+] [-]

, 2013-08-06 12:13, pirms 11 gadiem
Pirms pieteikties, gribētu uzzināt, ko tieši palīdzēs Kristaps Valters? Lai nav tā, ka jāpērk kaķs maisā!