Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Sākušās Liepājas rajona meistarsacīkstes volejbolā

Jānis Celmiņš

No 26. oktobra ir sākušās Liepājas rajona meistarsacīkstes volejbolā „A” klasē vīriešiem, kur piedalās rajona 7 spēcīgākās komandas. Turklāt divas no komandām savas mājas spēles aizvadīs Liepājas Olimpiskā centra 4. zālē (volejbola zālē).

26. oktobrī ar divām spēlēm Grobiņā un Aizputē sākās kārtējais rajona čempionāts volejbolā, kas gluži tāpat kā iepriekšējo gadu, norisināsies arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Atgādināsim, ka iepriekšējā gadā par rajona čempioniem kļuva „Aizputes pagasts” volejbolisti un visticamāk, ka arī šogad būs viena no vadošajām komandām. Šogad kopumā „A” klasē vīriešiem startēs 7 rajona komandas: „Aizputes pagasts”, „Vega 1”, „Aizpute-1”, „Grobiņas pilsēta”, „Nīca”, „Liepājas LU” un „Liepājnieki”.

Liepājas Olimpiskais centrs būs mājvieta divām Liepājas komandām – „Vega 1” un „Liepājnieki”, kuri savu pirmo spēli aizvadīs jau šovakar, turklāt abām komandām pirmais mačs ir jāaizvada savā starpā. Mačs norisināsies Liepājas Olimpiskā centra 4. zālē (volejbola zāle) un tās sākums pulksten 20:30.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs

     [+] [-]

, 2009-10-28 09:53, pirms 15 gadiem
Par Liepājas raj. cempionātu pirmo reizi 15.gadu laikā!!!
Labi strādā LOC
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja