Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:213, Did:0, useCase: 3

Rigass realizējis līdz šim ātrāko metienu Banku kausā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Rigass realizējis līdz šim ātrāko metienu Banku kausā
Šā gada turnīra rekords pieder "SEB bankas" basketbolistam Ingum Rigasam - realizēts trīspunktnieks četras sekundes pēc spēles sākuma
Foto: Renārs Buivids

Latvijas Banku basketbola kausa izcīņas 19. turnīrā pirmajās divās kārtās ātrāko metienu, rēķinot no katras spēles sākuma, realizējis "SEB bankas" basketbolists Ingus Rigass. Turklāt tas bija precīzs trīspunktnieks. Pamatturnīra ātrākā realizētā divpuntnieka, trīspunktnieka, soda metiena autori saņems balvas no "best4team" sporta masāžas kabineta.

Latvijas Banku basketbola kausa (LBBK) izcīņā tradicionāli tiek noteikti ātrāko metienu autori. Šogad šie spēlētāji, kuri realizēs ātrāko divpunktnieku, trīspunktnieku un soda metienu, saņems balvas no "best4team" sporta masāžas kabineta.

Pēc pirmajām divām kārtām uz balvām pretendē par ātrāko trīspunktnieku Ingus Rigass ("SEB banka"), par ātrāko soda metienu - Mārtiņš Blūms ("Swedbank"), par ātrāko divpunktnieki - Aleksandrs Lapejevs ("ABLV bank").

LBBK šogad startē sešas komandas - "Swedbank", "Citadele banka", "SEB banka", "DNB banka", "ABLV bank" un "Nordea banka". No 17. februāra līdz 18. martam Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē tiek aizvadīts grupu turnīrs, bet 31. martā turpat fināldiena ar mačiem par vietām, kā arī "VEF Rīgas" trīspunktnieku konkurss un "Krown" snaiperu konkurss.

4. martā plkst. 11 sacentīsies "SEB banka" - "Swedbank", plkst. 12 mērosies spēkiem "ABLV bank" - "Citadele banka", bet plkst. 13 laukumā dosies "DNB banka" - "Nordea banka".

"Best4team" ātrākie metieni

Soda metiens

VSpēlētājsKomandaLaiks
1.Mārtiņš BlūmsSwedbank0:14
2.Armands LočmelisDNB banka0:20
3.Ingus RigassSEB banka1:49
4.Madars VārnaSwedbank3:08
5.Mihails PetešenkovsNordea banka4:21
6.Rolands SerģisCitadele banka6:09

Divpunktnieks

VSpēlētājsKomandaLaiks
1.Aleksandrs LapejevsABLV bank0:34
2.Mareks BasankovičsCitadele banka0:38
3.Rolands SerģisCitadele banka0:40
4.Guntars LazdiņšABLV bank0:57
5.Andis PogiņšSwedbank1:13
6.Ingus RigassSEB banka3:00

Trīspunktnieks

VSpēlētājsKomandaLaiks
1.Ingus RigassSEB banka0:04
2.Andis PogiņšSwedbank0:38
3.Aleksandrs LapejevsABLV bank4:24
4.Aleksandrs LapejevsABLV bank4:53
5.Andris KotānsCitadele banka8:24
6.Mihails PetešenkovsNordea banka9:15

Izmantotie resursi
Latvijas Komercbanku Asociācija - Basketbola...