Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera "Penguins" līdz regulārās sezonas beigām paliek bez uzbrukuma līdera Gincela

Jānis Celmiņš

Bļugera "Penguins" līdz regulārās sezonas beigām paliek bez uzbrukuma līdera Gincela
Džeiks Gincels. Foto: AP/Scanpix

LETA. Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" rindās šosezon regulārajā sezonā traumas dēļ nevarēs vairs palīdzēt komandas uzbrukuma līderis NHL Visu zvaigžņu spēlei izvēlētais Džeiks Gincels, otrdien paziņoja klubs.

Pirmdienas spēlē savā laukumā ar Otavas "Senators" tika izcīnīta uzvara ar 5:2, taču pēc piekto vārtu gūšanas "Penguins" uzbrucējs aizķērās aiz viesu aizsarga Tomā Šabo un neveikli piezemējās, triecoties pret apmali. Pēc tam hokejists atstāja laukumu, pieturot labo roku.

Tas Gincelam bija 200.rezultativitātes punkts līgā. Ar 20 vārtiem un 43 rezultativitātes punktiem Gincels šosezon ir bijis rezultatīvākais vienības spēlētājs.

Otrdien klubs apstiprināja, ka Gincels pēc labā pleca operācijas nevarēs spēlēt apmēram četrus līdz sešus mēnešus. Pats agrākais, kad hokejists varētu atgriezties laukumā, ir izslēgšanas spēles, ja Pitsburgas vienība tām kvalificēsies.

"Tas bija tiešām briesmīgs skats," komentēja vienības galvenais treneris Maiks Salivans. "Šādi kritieni, tik netālu no apmales un virzībā uz to, vienmēr ir bīstami."

"Pingvīnu" lazaretē pēc muskuļu operācijas jau ir centra spēlētājs Sidnijs Krosbijs, kurš izlaidis 22 spēles, uzbrucējs Niks Bjugsteds ar līdzīgu diagnozi, kurš nav spēlējis 20 mačos, aizsargs Braiens Damjulēns pēc potītes operācijas izlaidis 12 spēles, un viņa ampluābrālis Džastins Šulcs ar ķermeņa apakšdaļas savainojumu nav spēlējis piecos mačus.

"Penguins" ar 52 punktiem 39 mačos ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Pitsburgas hokejisti nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, kad savā laukumā uzņems Sanhosē "Sharks".

Izmantotie resursi:
LETA

  +3 [+] [-]

, 2019-12-31 22:08, pirms 4 gadiem
SKumji ka tā tik svarigi spēlētāji izkrīt tad Sids un tagad arī Gencels.

     [+] [-]

, 2019-12-31 22:36, pirms 4 gadiem
zaxx rakstīja: SKumji ka tā tik svarigi spēlētāji izkrīt tad Sids un tagad arī Gencels.
Malkinam un Rastam būs jāspēlē vēl rezultatīvāk.

     [+] [-]

, 2020-01-01 00:57, pirms 4 gadiem
Pitsburgai soliņš plašs ja punkti tāpat krājas

  +2 [+] [-]

, 2020-01-01 03:42, pirms 4 gadiem
Uzvārdu rakstība gan te mainās biežāk, nekā es mainu savas zeķes. Un es to daru kā minimums reizi dienā.