Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Yugra" un "Neftehimik" klubu treneri zaudē darbu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Yugra" un "Neftehimik" klubu treneri zaudē darbu
Vladimirs Krikunovs ar kazahu izlasi "Arēnā Rīga"
Foto: shaiba.kz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi turpina revidēt treneru korpusu rindas. Darbu zaudējis Ņižņekamskas "Neftehimik" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs, bet Hantimansijskas "Yugra" vadība atlaidusi visus trīs trenerus, liecina krievu klubu publiskotā informācija.

Krikunova vietā pie "Neftehimik" stūres nozīmēts Dmitrijs Balmins, kurš pirms pieciem gadiem savu spēlētāja karjeru noslēdza tieši šajā klubā. Savukārt tikmēr "Yugra" atbrīvojusies no galvenā trenera Sergeja Šepeļeva, dabu zaudējuši arī asistenti Nikolajs Solovjovs un Sergejs Kotovs, bet par galvenā trenera vietas izpildītāju apstiprināts Oļegs Davidovs.

Klubu vadību neapmierina situācija turnīra tabulā: Austrumu konferencē "Neftehimik" ieņem 11. vietu, bet "Yugra" atrodas 10. pozīcijā. Arī pēdējā laika rezultāti ir neapmierinoši: "Neftehimik" pēdējās 14 spēlēs piedzīvoja 12 zaudējumus, bet "Yugra" zaudējusi sešas spēles pēc kārtas.

Kā jau ziņots, šosezon KHL darbu zaudējuši vairāki galvenie treneri. 17. septembrī pirmais bija Omskas "Avangard" stūrmanis Petri Matikainens, kurš tika atbrīvots jau pēc sešām spēlēm.

Izmantotie resursi:
hcneftekhimik.ru
ugra-hc.ru
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2013-10-31 12:54, pirms 11 gadiem
Loģiski. Pāri pār 20 spēlēm - rezultāta nav - tur ir durvis. Vismaz šito es saprotu, nevis trenera maiņu pēc dažām spēlēm.

 +10 [+] [-]

, 2013-10-31 12:54, pirms 11 gadiem
No Galviņš, no party!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-31 13:57, pirms 11 gadiem
Ervīns Rommels rakstīja: Galviņš uz Amur !
Muļķības. Amur jau ir pieci leģionāri.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-31 14:16, pirms 11 gadiem
sniegss rakstīja: Tā iet tiem lielajiem Rīgas Dinamo kritiķiem.

Rzhiga, tagad mētājas no viena kluba uz otru un viņa vadībā komanda rāda vāju sniegumu. Tagad Krikunovs, kurš savu laik tik kritiski, asi un neiecienīgi izteicās par RD - tagad pats uz baņķeles
Ir Krievijā tādi "treneri" kuri uzvarējuši neskaitāmus PČ un OS un ja tā padomā, viņu vietā varētu būt tikpat labi Tu un es - jo tie spēlētāji, kas tur spēlējuši tāpat ikdienā bijuši NHL klubos neskaitāmas sezonas, pārzin visus tehniskos sīkumus drošvien labāk par tādiem Krikunoviem un principā iziet un spēlē kā viņi spēlē. Jā Zinetula, Bikovs - tas ir pavisam cits līmenis viņiem ir savs funktieris un veido komandu nevis uzvārdu lērumu, bet Krikunovs tāds ar muti braucējs vien ir un tagad, kad klubu līmenis ir cēlies un jaunākas paaudzes treneri veic taktiskas izmaiņas spēles gaitā - Krikunovs netiek līdzi. Vorobjovs kaut arī man nepatīk, tam vismaz ir funktieris - spēle aizsardzībā un gan jau kādu pretuzbrukumu izdosies realizēt, bet nu arī - atklājis jaunumu 20 gadus atpakaļ un tas sen jau ir "atkosts"...

  -2 [+] [-]

, 2013-10-31 14:25, pirms 11 gadiem
csmanrules rakstīja: No Galviņš, no party!
Man dubults prieks kad ar Edžu nepagarināja lig. gribeju lai izgāžas, bet tad ar Galviņu noslēdza lig. tagad viss ok nav mūsējo lai tik turpina zaudēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-31 14:59, pirms 11 gadiem
Ta ir Krievija. Tur sagaidit var visu... Ka lai neatceras Rzihas atlaisanu no SKA - komanda spele labi, rezultati labi, bet Rziham ar kaju pa pecpusi. Saja gadijuma viss it ka korekti - komandam zagu serijas, bet tad ka zinams viss ka taj teiciena - uzvar komanda, bet zaude treneris...

purva_velns rakstīja: Loģiski. Pāri pār 20 spēlēm - rezultāta nav - tur ir durvis. Vismaz šito es saprotu, nevis trenera maiņu pēc dažām spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-31 16:04, pirms 11 gadiem
tā tam Šepeļevam vajag, izteicās, ka nevajag viņiem Masaļski. Nu tagad viņiem tevi nevajag