Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Heat" tiek galā ar vienmuļo "Pacers" uzbrukumu un panāk sērijā 3:2

Rolands Eliņš

"Heat" tiek galā ar vienmuļo "Pacers" uzbrukumu un panāk sērijā 3:2
Lebrons Džeimss dodas uzbrukumā "Pacers" grozam
Foto:AP/Scanpix

Maiami „Heat” izcīnījusi ļoti svarīgu uzvaru NBA izslēgšanas spēlēs, ar 90:79 pieveicot Indianas „Pacers”. Šis panākums ļāvis „Heat” iegūt vadību sērijā ar 3:2. Par mača galveno varoni kļuva Lebrons Džeimss, kurš guva 30 punktus.

Sērijas piektā spēle notika Maiami, un tās sākumā laukumā dominēja divi spēlētāji – Rojs Hiberts un Pols Džordžs -, kuri divatā guva pirmos 29(!) „Pacers” punktus un palīdzēja savai komandai izvirzīties vadībā. Tikmēr „Heat” piedzīvoja jau ierastas problēmas zem groziem, zaudējot cīņu par atlēkušajām bumbām. Otrās ceturtdaļas vidū neiztika arī bez nepatīkamāka incidenta – Kriss Andersens rupji nogāza Taileru Hensbro, par ko tika sodīts ar nesportisko piezīmi. Kad Hensbro piecēlās un dusmīgs devās Andersena virzienā, „Heat” centrs viņu pagrūda vēlreiz, par ko abi tika sodīti ar tehniskajām piezīmēm.

Pēc tam „Pacers” sastāvā beidzot arī citi spēlētāji sāka gūt punktus, tiesa, Džordžam un Hibertam esot uz rezervistu soliņa, Indianas uzbrukums izskatījās samērā bezmērķīgs, un viņi nereti sāka kaut ko veidot tikai tad, kad līdz uzbrukumam beigām bija palikušas tikai piecas sekundes. Puslaika beigās Kriss Bošs un Džeimss izlīdzināja rezultātu, taču „Pacers” vadību ātri atguva un puslaiku noslēdza ar 44:40. „Heat” gan varēja būt diezgan priecīgi par atrašanos tikai četru punktu iedzinējos, jo Vests un Hiberts vismaz četras reizes bija aizmetuši garām no samērā vienkāršām situācijām.

Otrā puslaika sākumā jau daudz precīzāk grozam uzbruka Džeimss, turklāt īsā brīdī divas piezīmes saņēma Džordžs Hils („Pacers” līdzjutējam varētu būt grūti saprast, par ko tieši šīs piezīmes tika piešķirtas). Pēdējā no tām bija Hila ceturtā, un viņš devās uz rezervistu soliņu, kas lika „Pacers” uzbrukumam palikt arvien vienveidīgākam. Tikmēr „Heat” ar vairāku Haslema pustālo metienu palīdzību izvirzījās vadībā jau ar 70:56, jo „Pacers” spēlētāji turpināja spītīgi nogaidīt līdz uzbrukuma 18.-20. sekundei, lai sāktu virzību uz grozu. Džeimss trešajā ceturtdaļā guva 16 punktus.

Ceturtās ceturtdaļas sākumā Džeimsam tika iedota atpūta, un „Heat” uzbrukums kā uz burvju mājienu pārvērtās „Pacers” uzbrukumā, proti, bezmērķīgās un neveiklās bumbas izspēlēs. Džeimss, protams, drīz bija atpakaļ laukumā un, izmantojot Deivida Vesta brīžiem neveiklo, brīžiem slinko spēli aizsardzībā, „Heat” savu pārsvaru atguva un pat palielināja (79:66). Vesta problēmas aizsardzībā gan var daļēji attaisnot ar faktu, ka viņam otrajā puslaikā bija jāsedz Rejs Alens, kas spēka uzbrucējam nebija tas parocīgākais uzdevums.

Spēles beigās Lenss Stīvensons ar pāris sekmīgām darbībām centās atgriezt intrigu mačā, taču vairākas „Pacers” spēlētāju muļķīgas kļūdas liedza šo intrigu padarīt reālāku, un „Heat” pārliecinoši novadīja spēli līdz beigām, uzvarot ar 90:79.

Par rezultatīvāko mača spēlētāju kļuva Lebrons Džeimss (30 punkti), bet Dveinam Veidam šī bija jau 11. spēle pēc kārtas, kurā viņš nespēja sasniegt 20 gūto punktu robežu (šonakt 10 punkti). Savukārt „Pacers” sastāvā piecus tālmetienus realizēja un double-double savāca Pols Džordžs, kurš gan arī pieļāva piecas kļūdas.

Sērijas sestā spēle tiks aizvadīta parīt Indianā. Iespējams jau tajā „Heat” spēs nodrošināt vietu NBA finālā, jo šobrīd atrodas vadībā ar 3:2.

”Heat”-”Pacers” 90:79

19:23, 21:21, 30:13, 20:22
”Heat”: Džeimss 30, Haslems 16, Čālmerss 12, Veids 10, Alens 7, Bošs 7, Kouls 4, Andersens 4, Batjē.
”Pacers”: Džordžs 27 (11 atl.b.), Hiberts 22, Vests 17, Stīvensons 4, Hensbro 3, Mahinmi 3, Jangs 2, Hils 1, Augustīns.
Atlēkušās bumbas: 32:33
Kļūdas: 10:17

Metienu precizitāte1p.2p.3p.
„Heat”58.3% (7/12)50.7% (38/75)38.9% (7/18)
„Pacers”80% (12/15)44.9% (31/69)38.5% (5/13)

NBA play-off turnīrs

1. kārta2.kārta3. kārta 3. kārta 2.kārta1.kārta
4:0 4:2
4:11:4
3:42:4
3:2Fināls4:0
4:24:0
2:44:2
4:22:4

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +4 [+] [-]

, 2013-05-31 06:34, pirms 11 gadiem
Pirmais puslaiks izskatījās bēdīgi no abu komandu puses (Miami nekas neizdevās, taču Pacers, lai arī uzspieda savu spēli, nekādu baigo pārsvaru neiekrāja). Bet nu 3. ceturtdaļā LeBrona un arī Hazlema spēle bija vienkārši fenomenāla! Heat in 6

  +2 [+] [-]

, 2013-05-31 06:35, pirms 11 gadiem
Ja Wade un Bosh šajos playoffos vispār neatrādīsies, es nezinu kas Miami ir ko likt pretī Spurs
Slēpts komentārs: energy112

  +1 [+] [-]

, 2013-05-31 07:39, pirms 11 gadiem
es taču esmu teicis Heat nepieciešams mūsu Andris.
Būs kas vāc bumbas.

  +5 [+] [-]

, 2013-05-31 08:06, pirms 11 gadiem
Lebrons atkal limeni, bet Veids un Bosh galigi nekadi shaja PO!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-31 09:19, pirms 11 gadiem
Heat un tiesneši faktiski izslēdza no spēles Pacers kreatīvāko punktu guvēju - Hilu. protams, tas deva pamatīgu priekšrocību Heat, kuri, atklāti sakot, ar šādu spēli īsti nav pelnījuši piedalīties finālā...
es tikai brīnos, kas noticis ar DJ Augustīnu. Cats rindās spīdēja, bija rezultatīvs, uzbruka ar augstu precizitāti un, kad Pacers pie viņa tika, nodomāju, ka stabili ies pamatā. bet šosezon izskatās kā samainīts. vai tiešām nespēj sadzīvot ar konkurenci?! interesanti...

  +2 [+] [-]

, 2013-05-31 09:26, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Putns, Veids un Bošs - tie ir cilvēki, kam finālā būs stipri jāpieliek, savādāk diezvai kko izdarīs.
Kas putnam būtu vēl jāpieliek, ja viņš jau tā pat spēlē labāk nekā jebkad savā karjerā?

Beidzot 3/4 varēja redzēt tos Heat, kas bija uzvaru sērijas laikā. Jāņem spēle Indiānā, lai nebūtu nervozā 7 spēle, kur visādi var gadīties.

  +4 [+] [-]

, 2013-05-31 09:29, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: Heat un tiesneši faktiski izslēdza no spēles Pacers kreatīvāko punktu guvēju - Hilu. protams, tas deva pamatīgu priekšrocību Heat, kuri, atklāti sakot, ar šādu spēli īsti nav pelnījuši piedalīties finālā...
es tikai brīnos, kas noticis ar DJ Augustīnu. Cats rindās spīdēja, bija rezultatīvs, uzbruka ar augstu precizitāti un, kad Pacers pie viņa tika, nodomāju, ka stabili ies pamatā. bet šosezon izskatās kā samainīts. vai tiešām nespēj sadzīvot ar konkurenci?! interesanti...
Un ar kādu spēli ir pelnījuši? Tas arī ir MIA stils, kurš nepakļaujas nekādai basketbola loģikai ,labāk izbaudi to, tāpēc NBA arī ir inteteresants,jo te tiekas pavisam dažādu spēlēs filozofiju komandas.

     [+] [-]

, 2013-05-31 09:33, pirms 11 gadiem
miro21 rakstīja: Un ar kādu spēli ir pelnījuši? Tas arī ir MIA stils, kurš nepakļaujas nekādai basketbola loģikai ,labāk izbaudi to, tāpēc NBA arī ir inteteresants,jo te tiekas pavisam dažādu spēlēs filozofiju komandas.
es neko nesaku par Heat spēles manieri un stilu, kad viņiem viss izdodas. nav pelnījuši tāpēc, ka viņi spēlē kā pa viļņiem - no ideāla snieguma vienā brīdī, līdz bezcerīgam nākamajā. nav viengabalainības - visu laiku ir tādas kā šupoles.

  +4 [+] [-]

, 2013-05-31 09:40, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: es neko nesaku par Heat spēles manieri un stilu, kad viņiem viss izdodas. nav pelnījuši tāpēc, ka viņi spēlē kā pa viļņiem - no ideāla snieguma vienā brīdī, līdz bezcerīgam nākamajā. nav viengabalainības - visu laiku ir tādas kā šupoles.
Nu cik es atceros playoff,tad tā ir diezgan bieži, vismaz ar MIA, te ir sava veida šahs, kuru spēlē treneri, uzliek postā LBJ, IND nezina ko darīt,protams, Vogels izdara secinājumus un vairāk nākamajā spēlē tas neiet krastā,katrā spēlē ir kas jauns, tāpēc arī nebūs +10 uzvaras katru spēli, tas ir iespējams tikai vienas filozofijas komandām, kā Spurs un Grizzlies, man tās liekas ļoti vienādas. LBJ ir ļoti stabils,šajā sērijā mazliet čakarē, manuprāt, Bosh, gribētos vairāk no Ray, Wade var maz pārmest,ko var ar savu celi, to arī dara.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-31 09:41, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: es neko nesaku par Heat spēles manieri un stilu, kad viņiem viss izdodas. nav pelnījuši tāpēc, ka viņi spēlē kā pa viļņiem - no ideāla snieguma vienā brīdī, līdz bezcerīgam nākamajā. nav viengabalainības - visu laiku ir tādas kā šupoles.
Kura tad komanda spēlē ļoti pārliecinoši šogad?

Pacers un Grizzlies ir visneparocīgākie pretinieki Miami, tāpēc jau Heat sniegums atkarīgs no 3pt metējiem pret komandām, kas izteikti spēlē uz groza apakšu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-05-31 09:59, pirms 11 gadiem
Lūk ko nozīmē, ja bumbu vākšanā zem groza ir līdzsvars. Nekādu citu trumpju jau Pacers pret Heat īsti nav, kā tikai garie. Turklāt Heat un Džeims 3.ceturksnī rādīja to spēli, ko no viņiem gaidu. Agresīva aizsardzība un agresīvs uzbrukums. Un, ja viss aiziet, tad nav nevienas komandas līgā, kas varētu viņus apturēt.
Domāju, ja Maiami tiks finālā, tad arī paņems titulu. Lai arī daudzi uzskata, ka šajā duelī uzvarētu Spurs, es domāju, ka Miami pret Spurs ietu pat vieglāk nekā pret Pacers. Lai arī novēlu 5. titulu Dankanam, bet ja man jāizvēlas starp viņu un Džeimsu, es priekšroku dodu Džeimsam. Tas tā tikai subjektīvais viedokli.
Savukārt, ja finālā tiks Pacers, tad gan domāju, ka Spurs paņems titulu un pat diezgan pārliecinoši.
Jebkurā gadījumā fināls starp Spurs un Heat, manuprāt, būtu stipri interesantāks, nekā fināls starp Spurs un Pacers.

  +5 [+] [-]

, 2013-05-31 10:08, pirms 11 gadiem
Emilio rakstīja: Heat un tiesneši faktiski izslēdza no spēles Pacers kreatīvāko punktu guvēju - Hilu. protams, tas deva pamatīgu priekšrocību Heat, kuri, atklāti sakot, ar šādu spēli īsti nav pelnījuši piedalīties finālā...
es tikai brīnos, kas noticis ar DJ Augustīnu. Cats rindās spīdēja, bija rezultatīvs, uzbruka ar augstu precizitāti un, kad Pacers pie viņa tika, nodomāju, ka stabili ies pamatā. bet šosezon izskatās kā samainīts. vai tiešām nespēj sadzīvot ar konkurenci?! interesanti...
Ko nozīmē nav pelnījuši? Pelnījuši tikt tālāk nākamajā kārtā ir tie, kuri 7 spēļu sērijā izcīna 4 uzvaras, tas arī viss, kāda atšķirība vairāk vai nazāk stabili. Tad pēc tavām domam IND būtu pelnījusi, ja nespēj tikt galā ar nestabilu komandu? Ko tad viņi liks pretī superstabilajiem Spurs, kam vēl piedevām ir labi garie?

  +2 [+] [-]

, 2013-05-31 10:16, pirms 11 gadiem
Tāpat joprojām gaidu, kad tad pamodīsies Heat snaiperi. Nu nevar būt, ka visu laiku turpinās tā nekrist. Labi, ka Hazlems vismaz divās spēlēs ir atvēries, jo ja tas nebūtu noticis ar šādu Alena un Batjē spēli Heat būtu daudz lielākas nepatikšanas. No Veida īpaši vairāk negaidu, ja nu vienīgi nedaudz vairāk gājienu uz grozu. Protams visu ietekmē veselība. Tas, ka Bošs šajā sērijā tiek veiksmīgi izslēgt mani nemaz nepārsteidz. Jūtu, ka savu spēli viņš parādīs finālā, ja tajā tiks.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-31 10:21, pirms 11 gadiem
Nejeega rakstīja: Tāpat joprojām gaidu, kad tad pamodīsies Heat snaiperi. Nu nevar būt, ka visu laiku turpinās tā nekrist. Labi, ka Hazlems vismaz divās spēlēs ir atvēries, jo ja tas nebūtu noticis ar šādu Alena un Batjē spēli Heat būtu daudz lielākas nepatikšanas. No Veida īpaši vairāk negaidu, ja nu vienīgi nedaudz vairāk gājienu uz grozu. Protams visu ietekmē veselība. Tas, ka Bošs šajā sērijā tiek veiksmīgi izslēgt mani nemaz nepārsteidz. Jūtu, ka savu spēli viņš parādīs finālā, ja tajā tiks.
Tāpēc jau LBJ pirms otrā puslaika mazliet sapurināja komandas biedrus,daudzi no vārdiem ir cenzēti, jo karalis nevar viens visu izvilkt,palīgi ir vajadzīgi. Bošā esmu mazliet vīlies,japar viņu vairāk bumbas vāc LBJ un Wade,tad īsti pareizi nav...Andersens labi uzkurināja publiku par flagrant piezīmi un tad sekojošu bloku.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-31 10:28, pirms 11 gadiem
miro21 rakstīja: Tāpēc jau LBJ pirms otrā puslaika mazliet sapurināja komandas biedrus,daudzi no vārdiem ir cenzēti, jo karalis nevar viens visu izvilkt,palīgi ir vajadzīgi. Bošā esmu mazliet vīlies,japar viņu vairāk bumbas vāc LBJ un Wade,tad īsti pareizi nav...Andersens labi uzkurināja publiku par flagrant piezīmi un tad sekojošu bloku.
Nu nez, nav ko īsti Bošā vilties, ja viņam ir tik sarežģīts uzdevums, kā cīnīties ar tādu pārspēku zem groza un mēģināt palikt bez piezīmēm. Tieši tādēļ jau arī Lebrons vāc vairāk bumbas aizsardzībā, ka primārais ir box out gan Bošam gan Hazlemam, savādāk viņi augšējās bumbas savāc pāri abiem Miami sedzējiem.

     [+] [-]

, 2013-05-31 10:34, pirms 11 gadiem
miro21 rakstīja: Tāpēc jau LBJ pirms otrā puslaika mazliet sapurināja komandas biedrus,daudzi no vārdiem ir cenzēti, jo karalis nevar viens visu izvilkt,palīgi ir vajadzīgi. Bošā esmu mazliet vīlies,japar viņu vairāk bumbas vāc LBJ un Wade,tad īsti pareizi nav...Andersens labi uzkurināja publiku par flagrant piezīmi un tad sekojošu bloku.
Tas jau ir ats, aks tai komandai vajadzīgs, pozītīvas emocijas, skaidrs, ak tādiem personāžiem nav viegli splēt kopā, kur nu vēl ja aju veins tituls ir izcīnīts, visiem vajag emocijas, tad arī pamostas klusējošie.
Bet spēle škidra. Prieks, par Hazlemu, viņš savu darbu dara vnk super.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-31 10:49, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Tas jau ir ats, aks tai komandai vajadzīgs, pozītīvas emocijas, skaidrs, ak tādiem personāžiem nav viegli splēt kopā, kur nu vēl ja aju veins tituls ir izcīnīts, visiem vajag emocijas, tad arī pamostas klusējošie.
Bet spēle škidra. Prieks, par Hazlemu, viņš savu darbu dara vnk super.
Hazlemam vispār ir tendence pēkšni atmosties sēriju vidū un sākt spēlēt kā jaunībā,bet protams malacis,labi cīnās zem groza,aizstāv savējos (Čalmers) un dīvainā tehnikā met iekšā pustālo. Visu laiku gaidu un nevaru sagaidīt, kad Hansbrough attaisnos savu iesauku Psycho T, spēja tikai paburkšķēt, super,ka Andersens ir līmenī.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-31 11:56, pirms 11 gadiem
Lebrons monstrs, ieraadiija visiem vietu! GO HEAT! Buutu Veids vesels, domaaju nebuutu shitaadas muljaashanaas pret Pacers..

  -1 [+] [-]

, 2013-05-31 12:05, pirms 11 gadiem
Mana prognoze par 4-2 sāk piepildīties, kaut arī sērijas 7. spēle ir visai iespējama, ja Heat paņems sēriju, tad būs jāsaka paldies Indianai par rūdījumu pirms fināla. Šitā mocīties visu sēriju sedzot Pacers garo galu + sīksta aizsardzība no viņu puses. Aizraujoša sērija.

Ja tiksies pret Spurs tad neies viegli, daudz kas liecina par to, ka Indiana ir neparocīgākā komanda, bet Spurs savā ziņā tiesī otrādi, veterānu komanda bez tik jaudīga garā gala + daudz kas atkarīgs no Pārkera, kuru segs viens no labākajiem perimetriem līgā, Kouls varētu sagādāt kruasānam daudz problēmu, Weids joprojām ir līmeni segšanā, bet tik vai tā beig bigās vienmēr Spurām izdodas pierādīt, ka viņi ir visbīstamākkie pretinieki visā līgā.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-31 12:27, pirms 11 gadiem
Jau pēc iepriekšējās spēles nebija grūti uzburt scenāriju par visu atlikušo sēriju. Ir grūti iedomāties, ka Pacers ar savu spēli varētu uzvarēt vairākas spēles pēc kārtas, jo uzbrukums caur groza apakšu nozīmē lēnu tempu - lēns temps - nelielu rezultātu - neliels rezulāts - nelielu rezultāta starpību - neliela rezultāta starpība - Heat visu spēli ir viena izrāviena attālumā lai pārņemtu vadību. Amizante ķēdīte, bet tā ir taisnība un tieši tas notika šovakar.

Turpinot: tā kā Pacers diez vai spēj ar šādu spēli uzvarēt vairākas spēles pēc kārtas, tad 7.spēle ir diezgan reāls scenārijs un vai Pacers ir tāda komanda, kas spēj izslēgt Heat viņu arēnā 7. spēlē? Es domāju, ka diez vai

Bet šai situācijai ir arī interesanti blakussimptomi: Spēlējot pret komandu ar spēcīgu frontcourt kā Pacers, ir kā uz delnas redzamas Heat vājās vietas. Sevišķi uzbrukumā. Spolstra uz to reaģē nemitīgi mainot uzbrukuma taktikas, teju katrā spēlē uzbrukumā ir kaut kas radikāli jauns, kas rada apjukumu. Lebronu tas ietekmē mazāk, jo viņš ir izcils, bet pārējo spēlētāju sniegums krītas ar katrām izmaiņām.

Tajā pašā laikā Pops ar džekiem Teksasā skatās lentes un raksta formulu pēc kuras pieveikt Heat. Šī sērija faktiski ir Heat lietošanas instrukcija Spurs rokās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-05-31 12:48, pirms 11 gadiem
to quick

Nedomāju, ka sajā sērijā parādās vairāk Heat vājās vietas, nekā pirms tam bija zināmas, proti, vienīgais ar ko Pacers uzvar spēles ir groza apakšas kontrolēšana un laba garo spēlētāju priekšrocību izmantošana. Tas arī viss, jo vienīgais, ar ko Heat nekādi netiek galā ir Hiberts un Vests. Tas, ka Heat būs (ir) problēmas tieši ar bumbu vākšanu un pretinieku garajiem, manuprāt, nav nekas jauns nevienam.

     [+] [-]

, 2013-05-31 13:37, pirms 11 gadiem
Rupja tiesnešu kļūda liedza Pacers vissmaz pacīnīties 4. ceturtdaļā. Pie - 8, Džeimsam tika izsista bumba un no kājas izkrita autā. Tiesnesis kļūdaini atdeva bumbu Heat komandai un tajā uzbrukumā Alens iemeta 3ptk.

-8 un bumba Pacers komandai (iespēja panākt -5 vai -6) vietā nepelnīts -11.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-31 13:39, pirms 11 gadiem
Raicha rakstīja: Rupja tiesnešu kļūda liedza Pacers vissmaz pacīnīties 4. ceturtdaļā. Pie - 8, Džeimsam tika izsista bumba un no kājas izkrita autā. Tiesnesis kļūdaini atdeva bumbu Heat komandai un tajā uzbrukumā Alens iemeta 3ptk.

-8 un bumba Pacers komandai (iespēja panākt -5 vai -6) vietā nepelnīts -11.
Da beidz.. Mieriigi vareetu arii atrast striidiigus momentus, kur notiesaaja par labu Indiaanai.. beidz shitaas beernu speeliites!

     [+] [-]

, 2013-05-31 13:51, pirms 11 gadiem
Raicha rakstīja: Rupja tiesnešu kļūda liedza Pacers vissmaz pacīnīties 4. ceturtdaļā. Pie - 8, Džeimsam tika izsista bumba un no kājas izkrita autā. Tiesnesis kļūdaini atdeva bumbu Heat komandai un tajā uzbrukumā Alens iemeta 3ptk.

-8 un bumba Pacers komandai (iespēja panākt -5 vai -6) vietā nepelnīts -11.
Un sestā piezīme LBJ iepriekšējā spēlē nebija kļūdains lēmums, kas liedza Heat pacīnieties galotnē? Pareizi irbiite_HEAT saka: beidz čīkstēt un skaties labāk basketbolu. Speciāli nevelk tiesnieši Heat uz finālu, ļoti dīvainas lietas svilpj arī viņu virzienā, ja Tu domā savādāk, tad vienīgais, ko laikam esi redzējis no šīs sērijas - highlights.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-31 13:55, pirms 11 gadiem
guus rakstīja: Pirmais puslaiks izskatījās bēdīgi no abu komandu puses (Miami nekas neizdevās, taču Pacers, lai arī uzspieda savu spēli, nekādu baigo pārsvaru neiekrāja). Bet nu 3. ceturtdaļā LeBrona un arī Hazlema spēle bija vienkārši fenomenāla! Heat in 6
Man atkal būt domāt, ka būs 7. spēle.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-31 15:36, pirms 11 gadiem
Labi ka Džeimss ar Co sāka otrajā puslaikā spēlēt, jo pēc pirmā jau sabijos ka var paklupt!!
tiklīdz Džeimss nav laukumā tā galīgi neiet spēle,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-05-31 22:50, pirms 11 gadiem
sidneycrosby1 rakstīja: Ne jau velti tev ir nikname NEJEEGA
Nedomāju ka SPurs zaudēs.
Lien uz savu hokeja sadaļu!